Na predaj naozaj veľkorysý 5 izbový mezonet v novostavbe v Pezinku

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte naozaj veľkorysý priestor pre Vaše sny ? Byt, ktorý sa dá porovnať s vlastným domčekom ?

Ponúkame Vám dvojpodlažný 5 izbový mezonetový byt na Muškátovej ulici v Pezinku.

Celková výmera je 233,61 m2, z toho obytná plocha bytu je 182,75 m2 a balkón má rozlohu 3,28 m2 a terasa na 4. poschodí Vám doplní komfort bývania s rozlohou 26,56m2. Byt sa nachádza na 3. a 4. poschodí v novostavbe komplex MUŠKÁT s výťahom.

Na 3. poschodí Vás čaká nezvyčajne veľká kúpeľňa s rozlohou až 18m2, cez chodbu sa dostaneme do troch izieb, z ktorej najväčšia má aj balkón o výmere 3,28m2 smerovaný do príjemného nádvoria.

Po schodoch (ktoré ešte samozrejme dokončíme pre Vás) sa dostanete na 4. poschodie, kde sa nachádza ďalšia priestranná kúpeľňa, samostatná toaleta, veľká kuchyňa s vlastnou špajzičkou a krásne svetlá obývacia izba, z ktorej vychádzate priamo na terasu s výhľadom na okolité mesto, aj na Karpaty.

Vstupné dvere do bytu sa nachádzajú na oboch poschodiach (čo by možno umožnilo aj rozdelenie mezonetu na 2 bytové jednotky).

Byt sa predáva v prevedení holobyt, prislúcha k nemu aj veľký pivničný odkladací priestor s rozlohou až 21,25 m2.

V bytovom komplexe MUŠKÁT sa nachádza 31 bytov. Bytový dom má Energetický certifikát A1, vlastnú plynovú kotolňu na vykurovanie a ohrev TÚV, v bytoch sú radiátory. Byty sú vybavené videovrátnikom a rozvodmi internetu a káblovej TV (SWAN, zavedená optika Telekom).

VÝHODY BYTU
- krásny, slnečný, veľkorysý priestor
- podlahová plocha 3. poschodia je 84,88 m2 s balkónom s rozlohou 3,28 m2
- podlahová plocha 4. poschodia je 97,87 m2 s terasou, ktorá má rozlohu 26,56 m2
- bývanie na najvyššom poschodí zaručí príjemné posedenie na terase a nebudete mať ani susedov na hlavou
- tichá lokalita
- bezproblémové parkovanie

Sídlisko Muškát v Pezinku ponúka výbornú občiansku vybavenosť a dobrú dopravnú dostupnosť. Máme v blízkosti školu, skôlku, lekáreň, obchody.
Pezinok je vinohradnícke mesto na úpätí Malých Karpát s rôznymi možnosťami na turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni a príjemný oddych, zároveň vzdialené od Bratislavy iba na 15 minút.
V meste sa konajú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia vrátane Pezinského vinobrania, má priame autobusové a železničné spojenie s Bratislavou. Kompletná občianska vybavenosť mesta sú škôlky, základné a stredné školy vrátane gymnázia a obchodnej akadémie, MHD, zdravotné stredisko, nemocnica, lekárne, supermarkety (Jednota, Billa, Kaufland, Lidl, TESCO) nákupné centrá (Mólo, Plus, Bozin shoping)

CENA 276.400,- EUR vrátane realitného a právneho servisu.
Zabezpečíme aj bezplatne najvýhodnejšie hypotekárne poradenstvo.


Podobné realitné ponuky