Rezervované - Prenájom Veľkometrážneho 5 izbového bytu v Modre

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame priestranný 5 izbový byt v Modre, ktorý sa nachádza v rodinnom dome o výmere 153,5 m² a terasou ktorá má 21 m² . Dom je novo zrekonštruovaný a kompletne zateplený. Dispozične pozostáva vstupnej chodby so schodiskom, veľkej haly s východom na terasu, kúpeľne so sprchovacím kútom a WC, samostatné WC, obývacej izby spojenej s kuchynským kútom , štyroch samostatných izieb z toho dve majú francúzske balkóny . Nad bytom sa nachádza povalový priestor 56 m² na odkladanie vecí .V byte je ústredné kúrenie s vlastným plynovým kotlom. Energie majú vlastné samostatné merania. K bytu patrí aj samostatná vonkajšia plocha s možnosťou vytvorenia vlastnej záhradky. K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta vo dvore. Byt sa prenajíma nezariadený.
Výhody:
- Centrum Modry - námestie s veľkým počtom reštaurácií, je vzdialené cca 12 min. chôdze.
- Tichá lokalita - dom sa nachádza v slepej uličke.
- V okruhu 700 m sa nachádzajú potraviny , reštaurácia, kino, kúpalisko , športový areál, obchodný dom , pošta, materská škôlka, gymnázium, kultúrny dom, zdravotné zariadenie s komplexnými službami a autobusová zástavka.
- V prírode ste po 4 minútovej chôdzi.
Byt je voľný od 1. marca 2021 a určený len na dlhodobý prenájom. Cena nájmu je 650 eur bez energií a Internetu. V prípade otázok alebo pre dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať. tel.

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Pezinok