NA PRENÁJOM - Nový 2-izbový byt s výhľadom na hrad v projekte SKY PARK

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Továrenská
54 m²
30
16
2
áno - 1 auto
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
1.000,- €/mes. Energie:
300 € / mes
+ 150 euro parkovacie státie, +300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1620x zobrazená v zozname / 304x zobrazená detailne / 304x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária The Home Vám ponúka na prenájom 2-izbový byt v novostavbe SKY PARK. Byt sa nachádza na 16. poschodí z 30-tich s orientáciou na západ a pekným výhľadom na centrum mesta a bratislavský hrad.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby so šatníkovou skriňou, samostatného walk in šatníku, kúpeľne s WC a sprchovacím kútom, priestrannej obývačky s kuchynskou linkou a okrúhlym jedálenským stolom a samostatnej spálne. K bytu patrí lodžia, ktorá je prístupná z oboch obytných izieb. V byte je centrálna klimatizácia a rekuperačné vetranie pre väčší komfort bývania. Podlahová plocha bytu je 51 m² + 5 m² lodžia.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov - práčka, sušička a vstavané kuchynské spotrebiče.

Lokalita v centre mesta poskytuje kvalitné bývanie, dobrú dopravnú infraštruktúru a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, lekáreň, pošta, zastávka MHD.

Veže projektu Sky Park majú k dispozícii rozľahlý parkový priestor s možnosťou posedenia, relaxu a trávenia voľného času. V každej veži sa nachádza 24-hodinová recepcia a kamerový systém. Na každom poschodí majú obyvatelia v priestoroch schodiska k dispozícii separovaný zhod odpadu. Obyvatelia veže majú k dispozícii aj prístup na vyhliadkovú terasu, ktorá sa nachádza na najvyššom 30. poschodí a ponúka nádherný panoramatický výhľad na celú Bratislavu.
K bytu patrí aj pivnica v suteréne bytového domu a garážové státie.

Cena prenájmu bytu je 1000€ mesačne + 300€ energie + 150€ vyhradené podzemné garážové státie. Byt je voľný od 1.6.2024.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Továrenská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Továrenská v Bratislave - Staré Mesto v cene 1.000,- €/mes. je o 62 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 48 dvojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo + 421.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

1.000,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 500,- €/mes. 2.350,- €/mes.
59 m²
Celková rozloha 38 m² 180 m²
54 m²
Úžitková plocha 38 m² 180 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha59 m²
Úžitková plocha54 m²
Poschodie16
Počet poschodí30
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--143 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.