PREDAJ: RODINNÝ DOM Ťahanovce - dedina

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj rodinný dom, nachádzajúci sa v mestskej časti Košice – Ťahanovce dedina.
Tento rodinný dom stojí v radovej zástavbe, na pozemku o výmere 120 m2; v ďalšom pripojená hospodárska budova stojaca na pozemku o výmere 43 m2.

K nehnuteľnosti je prístup spoločným dvorom z hlavnej ulice; rodinný dom sa nachádza ako štvrtý v poradí v danej radovej zástavbe, čo zaručuje súkromie nehnuteľnosti.


Rodinný dom je nutné rekonštruovať, nevyhnutné väčšie investície v prípade jeho zobytnenia (úplne neobývaný posledné roky).

Do nehnuteľnosti sú dva samostatné prístupy – zboku do spodnej časti, kde sa nachádzajú 3 miestnosti (z toho jedna využívaná na tzv. „špinavú“ kuchyňu v minulosti so vstavanou pecou na varenie a pečenie), funkčný kotol na plyn, schodisko na horné poschodie, a samostatným schodiskom spredu sa vstupuje na vyššie poschodie do atypicky širokého preskleného gánku (s uzavretou špajzou), a vstupom do domu, kde bola v minulosti i kuchyňa (niekedy so vstavanou pecou na varenie a pečenie), z tejto miestnosti vpravo i vľavo vstupy do samostatných dvoch miestností (v jednej z nich je pôvodná vzácna vstavaná vysoká pec na tuhé palivo).

Okná sú pôvodné, na podlahách pôvodné drevené dyle; do nehnuteľnosti je privedená elektrika, plyn, voda, nutnosť dobudovania kanalizácie.

Možnosť zobytnenia podkrovia.

Nakoľko nehnuteľnosť je „ťahaná“ skôr do výšky, tento dom je celkovo presvetlený; stavebný materiál tehla. Napriek skutočnosti, že je niekoľko rokov neobývaný, je suchý a „neťahá“ zospodu vodu (vlhkosť).

V súčasnosti prebieha jednanie so susedom z dvora o zámenu hospodárskych budov medzi týmito, čím by vznikol kontinuálny celok tohto rodinného domu a bezprostredne za ním stojacej hospodárskej budovy, a tým pádom možné rozšírenie samotného rodinného domu o ďalšiu úžitkovú plochu.

Na spoločnom dvore žijú 2 slušné rodiny s už kompletne zrekonštruovanými rodinnými domami, ktoré sa starajú o spoločný dvor v prednej časti, opravili vstupnú spoločnú bránu k nehnuteľnostiam, apod.


Spoločne s rodinným domom sa predáva i spoluvlastnícky podiel na spoločnom dvore, a takisto i ďalšie podiely na parcelách na konci dvora v jeho zadnej časti, kde je plánovaná v budúcne výstavba ďalších rodinných domov (možnosť zvýšenia hodnoty samostatnej nehnuteľnosti).

Možnosť financovania tejto nehnuteľnosti na hypotekárny úver.

Podobné realitné ponuky

ŤAHANOVCE pekný 3 izbový rodinný dom na pozemku 458 m2.
Predaj 220.000,- €
ŤAHANOVCE pekný 3 izbový rodinný dom na pozemku 458 m2.

EXKLUZÍVNEZARA reality v zastúpení Katarína Medvecová ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom Košice - Ťahanovce, ul. Jazvečia Prízemný, murovaný, jednopodlažný, pravidelne udržiavaný, vhodný ihneď k nasťahovaniu, všetko v dome...

Rodinný dom 100 m2 Košice - mestská časť Ťahanovce / Jazvečia
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
ŤAHANOVCE pekný 3 izbový rodinný dom na pozemku 458 m2. 220.000,- € Rodinný dom 100 m2 Košice - mestská časť Ťahanovce
Jazvečia
predaj