Chorvátsko, Vila v mestečku Slatine na ostrove Čiovo

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj krásnu Vilu v mestečku Slatine na ostrove Čiovo.
Vila je vo fáze výstavby a je zamýšľaná pre ubytovanie sa 8 do max 10 osôb. Konečný termín výstavby je koncom roku 2013. Stavia sa v súlade s technickými požiadavkami nevyhnutnými na získanie kategórie 4* podľa Chorvátskych štandardov.

Pozemok veľkosti 450 m2, na ktorom bude táto Vila umiestnená sa nachádza na pokraji malého mestečka Slatine, na ostrove Čiovo v tichej zátoke s marínou pre jachty, vzdialená od mora len 30 metrov a v bezprostrednej blízkosti piesočnej pláže.

Nehnuteľnosť sa bude páčiť predovšetkým ľuďom, ktorí si vážia kombináciu priestoru, slobody, ticha a pohodlia.
Unikátna mikroklíma oblasti kde sa Vila nachádza pomáha zažiť atmosféru skutočnej rajskej dovolenky.
Tu môžete získať množstvo dojmov v každom ročnom období pretože vo dvore je plánovaná výstavba bazénu s možnosťou zohrievania vody keď je chladno, jacuzzi pre 6 osôb na terase Vily a letná kuchyňa s grilom pre príjemné stretnutia.
S tým všetkým, Vila bude vybavená zariadeniami pre detskú zábavu a oddych. Pre kompletný komfort plánované je parkovisko pre 4 autá.

V bezprostrednej blízkosti tejto Vily je nádherná piesočná pláž kde sa môže opaľovať a užívať si východy a západy slnka.

Vila sa skladá zo suterénu, prízemia, 1. poschodia a priechodnej strešnej terasy.
Pôdorysné rozmery objektu sú 11,00 x 11,01 m.
Celková brutto plocha vily je 303 m2.
SUTERÉN – konoba, pivnica a hospodárstvo. Celková plocha je 104,50m2
PRĺZEMIE – vstupný priestor, kúpeľňa, chodba, schodisko, izba s kúpelňou, kuchyňa, jedáleň, obývačka a terasa. Z obývacieho priestoru je možný vstup na terén okolo objektu. Celková plocha je 109 m2
1. POSCHODIE – 4 spálne, každá so súkromnou kúpeľňou, dve spálne maju výhľad na more a vstup na balkón, je tu aj jedna pracovná izba. Celková plocha je 114 m2.

Lokalita: Vhodná poloha Vily, ktorá je výnimočne dobre umiestnená na nádhernom a malebnom mieste v mestečku Slatine, na hranici medzi pokojnou rybárskou dedinkou s upravenými verejnými plážami a zelenými zónami ostrova Čiova so skrytými zátokami s piesočnými plážami a krištáľovo čistým morom, vždy zaistí majiteľom a ich hosťom plný a bohatý oddych VIP kategórie, ktorý apsolútne nikomu neposkytne príležitosť sa nudiť.
Vila sa nachádza v druhej rade pri mory v piesočnej zátoke a v blízkosti maríny pre jachty a v dostatočnej vzdialenosti od hluku áut a hluku turistov. 300m od Vily sa nachádzajú kaviarne, obchody a reštaurácie kde môžete ochutnať najchutnejšie jedlá chorvátskej kuchyne a čerstvo pripravené morské plody.

Milovníkov historických pamiatok a výletov na zaujímavé miesta poteší blízkosť starého mesta Trogir vzdialeného od Slatina len 8 km s ktorým je spojený moderným mostom. Trogir je bohatý architektonickými pamiatkami z XIII-XVI storočia, ktoré sú pod ochranou UNESCO, a taktiež sú zavedené denné letné lodné linky zo Slatiny do Trogiru a taktiež aj do nádherného mesta Split.

Od Vily do letiska Split je 20 minút jazdy.
Vzdialenosť od Trogiru: 7 km, 10 minút jazdy.
Vzdialenosť od letiska Split: 12 km, 20 minút jazdy

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Trogir

Samostatně stojící dům se dvěma apartmány Drvenik Veliki - Bobovišće
Predaj 300.000,- €
Samostatně stojící dům se dvěma apartmány Drvenik Veliki - Bobovišće

Nabízíme k prodeji samostatně stojící dům v Drveniku Velikom, Bobovišće. Vzdálen je 40 m od moře a nachází se v klidné lokalitě. Dům má dva oddělené apartmány – jeden v...

Rodinný dom 112 m2 Drvenik
RODINNÝ DŮM, SEGET DONJI, TROGIR
Predaj 482.000,- €
RODINNÝ DŮM, SEGET DONJI, TROGIR

Nabízíme k prodeji rodinný dům o půdorysné rozloze 210 m2, netto rozlohy 485 m2, která se skládá ze suterénu, přízemí, 1 patra, 2.patra a nebytového podkroví, který je postavený...

Rodinný dom 485 m2 Seget Donji
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Samostatně stojící dům se dvěma apartmány Drvenik Veliki - Bobovišće 300.000,- € Rodinný dom 112 m2 Drvenik predaj
RODINNÝ DŮM, SEGET DONJI, TROGIR 482.000,- € Rodinný dom 485 m2 Seget Donji predaj