Maďarsko - rodinný dom v obci Tarcal

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne, iba u nás, Vám ponúkame na predaj rodinný dom v obci Tarcal, nachádzajúci sa vo vyhľadávanej oblasti Tokaj. Obec Tarcal je obľúbenou lokalitou nielen pre milovníkov dobrého tokajského vína, ale aj pre ľudí, ktorí obľubujú históriu a umenie. Rodinný dom je udržiavaný, suchý, nezateká, v dobrej kondícii. Predáva sa spolu so zariadením a spotrebičmi v kuchyni.

V rodinnom dome o rozlohe 85 m2 sa nachádzajú 3 miestnosti, predsieň, kuchyňa a kúpeľňa s toaletou. K domu prislúcha garáž, podpivničená letná záhrada so zavedenou vodou, komínovým systémom a špajzou.

Pri výstavbe rodinného domu bol použitý stavebný materiál kameň, pálená a nepálená tehla, strecha domu je eternitová. Rodinný dom je veľmi pekný, zachovalý, v izbách sú pôvodné parkety v dobrom stave. V izbách sú nalepené nové tapety, ostatné časti domu boli nanovo vymaľované. Okná a dvere sú drevené, podlaha je kombináciou drevených parkiet, dlažby a linolea. Vykurovanie nehnuteľnosti je na plyn alebo tuhé palivo, rozvod tepla zabezpečujú radiátory. Rodinný dom je napojený na všetky IS, a síce elektrinu, vodu, kanalizáciu a plyn.

Pri vstupe do domu je situovaná malá predsieň, ktorú je možné využiť aj ako zimnú záhradu. Z predsiene sa vstupuje do miestnosti, z ktorej je vchod do kúpeľne, kuchyne a izby, ktorá je prepojená s poslednou miestnosťou. V kúpeľni sa nachádza vaňa, sprchovací kút, umývadlo a toaleta, ohrev vody zabezpečuje bojler.

Na rovinatom slnečnom pozemku o rozlohe 1 000 m2 sa nachádza garáž, podpivničená letná záhrada a vlastná studňa. Pozemok je rozdelený na dve časti, a to úžitkovú a hospodársku.

V cene je zahrnutý poplatok za právne služby v Maďarsku, vklad do katastra nehnuteľnosti, odovzdanie listu vlastníctva, prepis inžinierskych sietí. Veľkou výhodou je naša vynikajúca znalosť lokality a ľudí v danej oblasti, čím Vám vieme zabezpečiť nadštandardný servis a poradenstvo (napr. pri obnove kupovanej nehnuteľnosti, komunikácii s úradmi a pod). Zároveň Vám radi poskytneme odborné poradenstvo aj v oblasti interiérového dizajnu alebo re-dizajnu nábytku a doplnkov.

V prípade ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Tokaj