Domy - pozemky, Maďarsko

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Sátoraljaújhely
Lokalita.: PUSZTAFALU
120 m²
4000 m²
neuvedené
4
pôvodný
predaj - Rodinný dom
38.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11791x zobrazená v zozname / 676x zobrazená detailne / 105x zobrazená detailne tento mesiac

BROKER-REAL realitná kancelária ponúka na predaj 4 - izbový Rodinný dom v obci Pusztafalu - Maďarsko. Obec sa nachádza 16 km od obce Skároš a 30 km od Košíc. Hlavnou stavbou na pozemku je jednopodlažný rodinný dom v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu. Ďalšou stavbou na pozemku je letná kuchyňka čiastočne podpivničená, garáž, hospodárske budovy a veľká záhrada s ovocnými stromami. Inžinierské sieťe priano na pozemku. Pozemok je celý oplotený, prístup na pozemok z asfaltovej komunikácie. Nehnutelnosť je v nezáplavnom a nezosuvnom pásme.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk ID- 778
Plochy: Pozemok 4000 m2, úžitková plocha 120 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: MURIVO - kameň. STROPY - drevo, omietka. PODLAHY - dlažby, betón. Steny: omietky. OMIETKY - vonkajšia fasádna omietka. OKNÁ - pôvodné drevené. DVERE - pôvodné drevené. STRECHA - valbová, prikrytá protipožiarnym azbestovým šindľom na drevenom krove. ELEKTRICKÁ PRÍPOJKA - zavedená do domu vzduchom. KANALIZÁCIA - obecná. KÚRENIE - kotlom na tuhé palivo. VODA je z obecného vodovodu, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom. Celkový stav nehnuteľnosti: nehnuteľnosť vhodná na rekonštrukciu, alebo ako stavebný pozemok na výstavbu rodinného domu podľa vlastných predstáv.
Zverejnené údaje týkajúce sa nehnuteľnosti sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti.

Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa štandardné poplatky : kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvného právnika na Slovensku a v Maďarsku, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov. Ak neovládate reč slovom a písmom, zabezpečíme Vám oficiálne tlmočenie pred úradmi. Ďalšie informácie a termín obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: +
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

38.000,- €
Cena nehnuteľnosti 38.000,- € 122.000,- €
4000 m²
Rozloha pozemku 435 m² 5200 m²
4000 m²
Celková rozloha 435 m² 5200 m²
120 m²
Úžitková plocha 80 m² 226 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4000 m²
Celková rozloha4000 m²
Úžitková plocha120 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb4
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-778 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.