Rodinný 5 izbový dom v Tolcsva

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BROKER-REAL realitná kancelária ponúka na predaj Rodinný 5 izbový dom obci Tolcsva-Maďarsko. Obec leží 20km od hraničného priechodu Slovenské Nové Mesto. Pozemok je rovinatý v tvare obdĺžníka Celý pozemok je oplotený. Hlavnú stavbu tvorí zachovalý 1 podlažný rodinný dom. Rodinný dom sa dá rozdeliť na 3 bytové jednotky. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii.Inžinierské siete: voda obecná, kanalizácia obecná. Elektrická prípojka vzduchom 230 V. Prístup na pozemok je z asfaltovej komunikácie. Parkovanie možné vo dvore. Nehnuteľnosť je v nezáplavovej a nezosuvnej oblasti.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk ID- 617
Plochy: Pozemok 1200 m2, zastavaná plocha 279 m2 úžitková plocha 179 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: 80cm kameň. Podlaha: betón, drevo. Steny: omietky. Vonkajšia omietka: Fasádna. Okná: plastové a drevené . Dvere drevené. Strop: drevo, omietka. Strecha je Valbová prikrytá pálenou škridlou. Elektrická prípojka zavedená do domu vzduchom. Kanalizácia obecná.
Popis miestností:Hlavná budova: 5 izieb, 2x kuchyňa a 2x kúpelka s WC. Vedľajšie budovy: 2x garáž a hospodárské budovy


Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom.Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov na právne služby, prepis nehnuteľnosti u autorizovaného právníka priamo napojeného na pozemkoý kataster, vkladu do katastra, tlmočenie, odovzdanie nehnuteľnosti - Preberací protokol a odovzdanie listu vlastníctva, prepis energií a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa. Samozrejmosťou je aj vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Vlastníme Certifikát z Cudzineckej polície na vybavovanie LAKCÍM KÁRTY.


Ďalšie informácie a termín obhliadky, spôsob a podmienky vybavenia najvýhodnejšieho

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Sárospatak

Rodinný dom Sárazsadány - Maďarsko
Predaj 21.500,- €
Rodinný dom Sárazsadány - Maďarsko

BROKER-REAL ... realitná kancelária ponúka na predaj 2 izbový Rodinný dom v obci Sárazsadány - Maďarsko. Sárazsadány je vzdialená 9 km od Sárospatak a 26 km od Mád .Hlavnú stavbu tvorí...

Rodinný dom 68 m2 SÁRAZSADÁNY / Futrinka
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rodinný dom Sárazsadány - Maďarsko 21.500,- € Rodinný dom 68 m2 SÁRAZSADÁNY
Futrinka
predaj