Predaj, rodinný dom Radava, penzión, ubytovňa - ZNÍŽ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Radava
400 m²
1993 m²
neuvedené
nie
po rekonštrukcii
nie
nie
predaj - Rodinný dom
Cena v RK CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

9971x zobrazená v zozname / 754x zobrazená detailne / 343x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj dobrú investíciu - rodinný dom využívaný ako turistická ubytovňa s deviatimi izbami v obci Radava, 4 km od termálneho kúpaliska Podhájska. Dom je po úplnej rekonštrukcii na rovinatom pozemku o rozlohe 1993 m2 na vedľajšej ulici v kľudnom prostredí.
Dom je poschodový, plne zariadený, na prízemí je trojizbový byt s kuchyňou (3+kk), na poschodí sú 4 izby s vlastným sociálnym zariadením a kuchynkou dostupné aj vonkajšími schodmi s terasou. Na pozemku je ešte menšia budova s dvomi izbami so sociálnym zariadením a kuchynkou.
Na dvore je terasa s vonkajším posedením, k dispozícii je aj prítulná vínna pivnica. Vo dvore je zabezpečené parkovanie pre 5 áut.
V obci sa nachádza obchod, pošta a reštaurácia. V blízkosti sú mestá Šurany (10 km), Nové Zámky (24 km) a Kalná nad Hronom (24 km).
Obec Radava je vyhľadávaná najmä pre blízkosť termálneho kúpaliska a wellness centra v Podhájskej kde je geotermálny prameň silne mineralizovanej vody a je unikátom porovnateľným s vodou Mŕtveho mora. Kúpalisko je dostupné celoročne autom (7 min.) alebo prechádzkou mimo hlavnej cesty (3,4 km = 42 min.).
V prípade rýchleho jednania dohoda na cene možná.

ID ponuky: NZ-64609



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Radave

Rozloha je o 183 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Radave.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1993 m²
Celková rozloha400 m²
Úžitková plocha400 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statuszľava
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátC

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-64609 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.