Jednoposchodový dom v obľúbenom letovisku, Makarská riviéra

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj jednoposchodový dom v centrálnej časti Bašky Vody, vzdialený od hlavnej promenády, mora a krásnych pláži cca 120m.

Dom pozostáva z prízemia- pôvodná staršia časť domu, a novšieho neskoršie nadstaveného poschodia. Prízemie pozostáva z 3 izieb, každá s vlastnou kúpeľňou, kuchyne, veľkého balkónu a vonkajšej priestrannej terasy. Na poschodí domu sú 4 spálne, každá s vlastnou kúpeľňou a balkónom, obývacia izba s balkónom, kuchyňa a pekná veľká terasa. V prízemí, v zadnej časti domu je ešte samostatný 2-izbový apartmán s kúpeľňou a letná kuchyňa. Cca 30 m od domu sú 3 vyhradené parkovacie miesta. Celé okolie domu skrášľujú mediteránske dreviny a kvety. Dom je kompletne zariadený, klimatizovaný. Nehnuteľnosť si vyžaduje minimálne úpravy. Vďaka veľkosti a vynikajúcej pozícii v známom a veľmi obľúbenom letovisku Baška Voda, je nehnuteľnosť aj výhodnou investíciou na prenajímanie apartmánov.


- agentúrna provízia nie je zahrnutá v cene.

Podobné realitné ponuky

MAKARSKA - 2-podlažný rodinný dom s krásne upraveným dvorom
Predaj 620.000,- €
MAKARSKA - 2-podlažný rodinný dom s krásne upraveným dvorom

Na predaj samostatne stojaci 2-podlažný rodinný dom s krásne upraveným priestranným dvorom v západnej časti mesta Makarska. Úžitková plocha 244 m2 a rozloha pozemku 900 m2.Dispozičné riešenie:Prízemie - kuchyňa...

Rodinný dom 244 m2 Makarska