Rodinný dom s veľkým pozemkom (3038 m2) v Levoči

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levoča
Lokalita.: Levoča
Ulica.: Potočná
185 m²
3038 m²
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1644x zobrazená v zozname / 216x zobrazená detailne / 216x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8067 - Ponúkame na predaj DVOJGENERAČNÝ, SAMOSTATNE STOJACI RODINNÝ DOM S VEĽKÝM POZEMKOM nachádzajúci sa v Levoči. Celková výmera pozemku je 3 038 m2. Situovaný je v bezprostrednej blízkosti pod centrom mesta - cesta do centra peši trvá 10 minút. Pozemok je z hľadiska svahu terénu rozdelený na dve časti. Rovinatá čast s domom a hospodárskou budovou (garáže, letná kuchyňa) má výmeru približne 800 m2. Zvyšná časť pozemku je v strmom svahu, v hornej časti miernejší s terasami so sadom s ovocnými stromami. Dom je veľmi priaznivo orientovaný v smere východ - západ, izby v dome sú presvetlené, slnečné. Výhodou je balkón s prestrešením orientovaný na juh.

Dom predstavuje vynikajúcu príležitosť pre dvojgeneračné bývanie. Dom murovanej konštrukcie bol postavený v roku 1973. Je dvojpodlažný s podkrovím, čiastočne podpivničený. Strecha je sedlová, krytina plechová. Na dvoch podlažiach sú 2 dispozične podobne riešené trojizbové byty s kuchyňou, kúpeľňou a WC. Za vstupom do domu je predsieň, na ktorú kolmo nadväzuje komunikačná chodba na celú šírku domu. Z chodby vedú samostatné vstupy do jednotlivých miestností, kúpelne a samostatné WC. Zastavaná plocha domu je 135 m2, cca 11 x 12,3 m. V podkroví je dostatočný priestor s dostatočnou svetlou výškou, ktorý možno využiť ako odkladací priestor. V dome sú plastové okná, podlahy parkety, plávajúca podlaha, resp. dlažba. V kúpeľni na prízemní je sprchovací kút. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (el. energia, plyn, verejný vodovod, kanalizácia je do žumpy). Vykurovanie je riešené ako ústredné, kotol plynový.

Vedľa domu je veľká murovaná hospodárska budova s výmerou cca 120 m2 s letnou kuchyňou, dvomi garážami, chlievom. Nad domom je veľká záhrada s ovocnými stromami. Výhodou je kompletná občianska vybavenosť v bezprostrednej blízkosti - materská, základná škola, potraviny, kostol, pošta.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Levoči na ulici Potočná

Rozloha je o 174 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Levoči. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Levoči. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-83...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3038 m²
Zastavaná plocha135 m²
Úžitková plocha185 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8306 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.