REZERVOVANÉ-DOM NA PREDAJ, OBEC ŤAHANOVCE, KOŠICE I.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY Vám ponúka na predaj Rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii.
Dom sa nachádza vo vynikajúcej lokalite v strede obce Ťahanovce. Dom sa nachádza na Spoločnom dvore.

Hlavné výhody domu sú:

- dom je možné si prerobiť podľa vlastných predstáv
- dom je v obci Ťahanovce, veľmi dobrá lokalita a dostupnosť do centra Košíc
- dom je kúpou voľný a je možné sa hneď nasťahovať
- dom je možné využiť poprípade pre dobré miesto aj na podnikateľskú aktivitu
- v obci je plná občianska vybavenosť

Základné technické informácie: Dom má k dispozícii jedno podlažie plus pivničné priestory. Dom je postavený z tehál a iného zmiešaného materiálu. Strecha je plechová. V rámci rekonštrukcie boli vymenené vchodové dvere a 1x plastové okno, ináč je dom v pôvodnom zachovalom stave. V kúpeľni a vo WC je dlažba. Čo sa týka sietí, dom je napojený na kanalizáciu, vykurovanie je plynom prostredníctvom gamatiek, elektrina, obecný vodovod.

DISPOZÍCIA: Dom má k dispozícii jedno nadzemné podlažie plus pivničné priestory. Na nadzemnom podlaží je k dispozícii izba o rozmere 26 m2, predsieň s kuchynským kútom o rozmere 17m2, kúpeľňa spolu s WC 4,1m2, a praktický kumbál o rozmere 5,8m2. Pod domom sa nachádzajú pivničné priestory o rozlohe 21m2, predtým to využívali ako letnú kuchyňu a odkladací priestor. Spolu zastavaná plocha domu je 88m2, úžitková plocha domu je 53m2 plus 21m2 pivničných priestorov. Plocha pozemku je o rozlohe 75m2, kde je možné to využiť trebárs ako parkovacie miesto alebo altánok, resp. každý podľa svojich predstáv. K dispozícii na pozemku je ešte odkladací murovaný priestor o rozlohe 54m2 vhodný ako dielňa alebo garáž. Dom sa nachádza na spoločnom dvore s ďalšími rodinami, parkovanie možné buď pred domom alebo vo dvore.


Dom je v osobnom vlastníctve (s hypotékou Vám radi pomôžeme)

Občianska vybavenosť obce je veľmi dobrá v blízkosti Obecný úrad, Rímskokatolícky kostol Sv.Anny, zmrzlina Ťahanovce, obchody, puby, a občerstvenie Súdky, a k rieke Hornád a do parku Anička to máte na skok. Do centra mesta sa viete dostať ako autobusmi tak aj vlakom.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.


Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky

ŤAHANOVCE pekný 3 izbový rodinný dom na pozemku 458 m2.
Predaj 220.000,- €
ŤAHANOVCE pekný 3 izbový rodinný dom na pozemku 458 m2.

EXKLUZÍVNEZARA reality v zastúpení Katarína Medvecová ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom Košice - Ťahanovce, ul. Jazvečia Prízemný, murovaný, jednopodlažný, pravidelne udržiavaný, vhodný ihneď k nasťahovaniu, všetko v dome...

Rodinný dom 100 m2 Košice - mestská časť Ťahanovce / Jazvečia
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
ŤAHANOVCE pekný 3 izbový rodinný dom na pozemku 458 m2. 220.000,- € Rodinný dom 100 m2 Košice - mestská časť Ťahanovce
Jazvečia
predaj