Ponúkame na predaj rodinný dom v Šebastovciach

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj tento krásny 5 izbový rodinný domček v mestskej časti Košice IV - Šebastovce. Nachádza sa na slnečnom rovinatom pozemku o výmere 841 m2 z čoho zastavaná plocha je 437 m2.

Dispozične pozostáva z priestrannej zasklenej verandy, 4 izieb, 2 x kúpeľňa, 2 x kuchyňa, pivnica a garáž. Momentálne sa využíva ako dvojgeneračný, nakoľko má dva vchody, ale taktiež je možne využívať ako jedno generačný, prípadne vhodný aj na podnikateľské účely.

Dom bol postavený z materiálov tehla, kameň a valky. Je jednopodlažný v pôvodnom ale výbornom obývateľnom stave. V prednej časti bola domúrovaná kúpeľňa v ktorej sa nachádza vaňa,sprchovací kút a WC. V druhej sa nachádza vaňa a WC. V kuchyniach sa nachádza jedna staršia a jedna novšia kuchynská linka. Strecha je pôvodná plechová. Na pozemku plnom zelene sa nachádza krásny drevený altánok.

Dom má dva vstupy, jeden z hlavnej cesty a druhý z vedľajšej cesty. Parkovanie je možné na pozemku, prípadne v prístavbe, ktorá sa momentálne využíva na podnikateľské účely alebo je možné využívať ako garáž, ktorá bola pristavená v roku 1980. Dom je napojený na všetky inžinierske siete a má aj vlastnú studňu, ktorú je možné taktiež využívať a vykurovanie je plynovým kotlom.
Náklady na bývanie sú 200 eur/ mesiac.

Výhodou je lokalita nakoľko sa nachádzate len 7 km od centra mesta ( autom 10 minút a MHD 30 minút )
- Hotel Bonaparte: hotelbonaparte.sk
- Kostol svätého Jána Krstiteľa
- Miestný úrad mestskej časti Šebastovce
- autobus č. 12
- materská škola Šebastovce
- potraviny Bala

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti..... V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č.:

Podobné realitné ponuky