Rezervovaný! Dvojgeneračný dom po rekonštrukcii, Košice - Znížená cena

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa Vám exkluzívne ponúkame na predaj dvojgeneračný rodinný dom v mestskej časti POĽOV – Košice II, obľúbená a vyhľadávaná lokalita, len na skok od centra Košíc.
Rodinný dom sa nachádza sa v strede obce, hneď oproti je Kostol a detské ihrisko, pár krokov Materská škola, Základná škola, Potraviny a zastávka MHD.

V dome sú dva samostatné bytové jednotky so zvlášť vchodom, o výmere cca 152m2 prízemie a cca 132m2 poschodie.
Pozemok má celkovú rozlohu 996m2, je na ňom 2x veľká garáž s dielňou, letná kuchyňa, sklad a na konci hospod.časť na chov menších hospod. zvierat.
Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou z vonku, má novú strechu, plastové okná, je zateplený a tiež poschodie prešlo kompletnou rekonštrukciou.

Dispozícia domu:
Prízemie, ktoré je v pôvodnom udržiavanom a zachovalom stave, tvorí vstupné zádverie, väčšia chodba, kúpeľňa spojená s WC, s vaňou a sprch.kútom, kuchyňa, obývacia izba, 1x spálňa, špajza a technic. miestnosť s výstupom vonku na terasu.

Poschodie prešlo kompletnou rekonštrukciou, kde boli použité kvalitné materiály. Nová elektroinštalácia, rozvody vody a kúrenia, podlahy, dlažby, omietky, int.dvere a kuch.linka so zabudov.spotrebičmi.

Dispozične pozostáva so vstupnej chodby, 2x väčšia izba, väčšia obývacia izba spojená s kuchyňou, kúpeľňa + WC, špajze s výstupom do podkrovia.. Predáva sa so vstavanými spotrebičmi a čiastočne zariadený..

Sedlová strecha, strešná krytina RUUKKI.
IS: obec.voda + vlast.studňa , plyn, elektrina, kanalizácia.
Mierne svahovitý pozemok. Asfaltová prístupová cesta.
Mesačné náklady: 240€ komplet

Cena 299.000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Poľov

PREDANÉ: NOVOSTAVBA RD v KE, POĽOV - 3D prehliadka navrhovaného stavu
Predaj 270.000,- €
PREDANÉ: NOVOSTAVBA RD v KE, POĽOV - 3D prehliadka navrhovaného stavu

Hľadáte bývanie v Košiciach, s dobrou dostupnosťou do centra, bez akýchkoľvek zápch a za rozumnú cenu?Ponúkame Vám na predaj atypickú NOVOSTAVBU samostatne stojaceho, prízemného, 4 - izbového, rodinného domu...

Rodinný dom 98 m2 Košice - mestská časť Poľov / Kovaľská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÉ: NOVOSTAVBA RD v KE, POĽOV - 3D prehliadka navrhovaného stavu 270.000,- € Rodinný dom 98 m2 Košice - mestská časť Poľov
Kovaľská
predaj