4110, 6 izbový dom, Košice - Košická Nová Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj rodinný dom v Košiciach v časti Košická Nová Ves. Dom v Košickej Novej Vsi je v pôvodnom stave, stavebný materiál použitý pri stavbe domu je tehla - 37 cm, strecha je plochá - plech, disponuje s všetkými IS a vlastnou studňou. Súčasťou pozemku je nadzemná pivnica so zelenou strechou. Dispozične je dom rozdelený na prízemie a dve poschodia. Na prízemí sa nachádzajú 3 miestnosti, kuchyňa, WC s kúpeľňou, technická miestnosť a dvoj garáž. 1. poschodie má 3 miestnosti, kuchyňu, WC, kúpeľňu a priestor na šatník. 2. poschodie je identické s 1. poschodím. Stav: pôvodný stav s čiastočnou rekonštrukciou podláh, obývateľný . IS: voda, elektrina, plyn, kanalizácia a vlastná studňa . Kúrenie: radiátory - plynom . Využitie: rodinný dom, alebo rodinný dom s priestormi na podnikanie, kancelárie . Občianska vybavenosť: na úrovni mesta.

Cena tejto nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Tešíme sa na spoluprácu.
Bližšie informácie a obhliadku tejto nehnuteľnosti, Vám rád sprostredkujem na telefónnom čísle: .

Podobné realitné ponuky

Rodinný dom s veľkým pozemkom - Košická Nová Ves
Predaj 395.000,- €
Rodinný dom s veľkým pozemkom - Košická Nová Ves

- starší rodinný dom- veľký pozemok 1182 m2- výborná lokalita- všetky IS- rýchla dostupnosť do centra mesta- plna občianska vybavenosť- kúpov voľnýTOP Real Košice ponúka na predaj starší rodinný dom...

Rodinný dom 161 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves / Ortvaňová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rodinný dom s veľkým pozemkom - Košická Nová Ves 395.000,- € Rodinný dom 161 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves
Ortvaňová
predaj