Rodinný dom blízko centra,300 m2 na 13 ár. pozemku,VIDEO, 3D obhliadka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkame na predaj krásny rodinný dom, ktorý sa nachádza v pokojnom a tichom prostredí, no zároveň v dostatočnej blízkosti centra mesta. Tento rodinný dom svojou veľkosťou uspokojí aj viac člennú rodinu a svojim komfortom aj najnáročnejších klientov.

Video obhliadku tohto rodinného domu si môžete pozrieť TU: https://drive.google.com/open?id=15DQ7_SnQ-uKMfeHbZQFLiVBh1qVXpN9B
3D Virtuálnu obhliadku tohto rodinného domu si môžete pozrieť TU: https://my.matterport.com/show/?m=jLEuvERUacY

Dvojpodlažný rodinný dom sa nachádza v mestskej časti Košice Krásna - Na hore, bol skolaudovaný v roku 2016, bol kompletne navrhnutý architektom, je postavený z tehál, zateplený minerálnou vlnou, má sedlovú strechu značky Bramac a celkovú rozlohu vrátane voľne stojacej dvoj garáže cca 300 m2. V celom dome sa nachádzajú drevené okná, kvalitné podlahy, znížené stropy s dizajnovým osvetlením, samozrejmosťou je klimatizácia, internet, video vrátnik a satelitná televízia. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, podlahové kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom. Súčasťou domu je aj krb v obývačke, takže je tu možnosť zakúriť si aj drevom.

Na prízemí sa nachádza predsieň, veľká moderná hala s krbom a s východom na krásnu terasu orientovanú na juh spojená s nádhernou svetlou kuchyňou, ktorá bola robená na mieru a v ktorej sú všetky vstavané spotrebiče vrátane umývačky riadu, americkej chladničky, indukčnej varnej dosky, sporáka, digestora a mikrovlnnej rúry, na prízemí sa nachádza taktiež hosťovská izba so samostatnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a toaletou, komora, technická miestnosť, veľký šatník, samostatné WC a odkladacia miestnosť.

Na poschodí sa nachádza veľká rodičovská spálňa so samostatnou kúpeľňou, ktorá je ako stvorená na relax, nachádza sa tu veľká rohová vaňa, sprchovací kút, dve umývadlá a toaleta, zo spálne sa vchádza do dvoch šatníkov. Na poschodí sa nachádzajú taktiež dve veľké detské izby, obe s východom na loggiu, detská kúpelňa a detský šatník.

Na pozemku o rozlohe cca 1300 m2 sa nachádza veľká terasa, samostatne stojaca dvoj garáž, ktorej súčasťou sú aj dva príručné sklady a priestranná povala, ktorá slúži na odkladanie sezónnych vecí, altánok s posedením a státie pre dve autá. Veľká záhrada bola navrhnutá architektom, je to oáza pokoja a oddychu a vyzerá výborne v každom ročnom období, nachádza sa tu jazierko, detské ihrisko a mnoho krásnych zákutí.

Tento rodinný dom je vhodný pre klientov, ktorí si potrpia na komfort a súkromie a zároveň chcú bývať na dosah od centra mesta v absolútnej blízkosti občianskej vybavenosti.

Rezidenčná štvrť Krásna - Na Hore sa nachádza v tichom, ekologicky čistom prostredí mestskej časti Krásna, v blízkosti lesa, na miernom svahu, s prekrásnym výhľadom na Slanské vrchy. Juhozápadná orientácia zabezpečuje slnečnosť všetkým pozemkom počas celého dňa. V blízkosti lokality sa nachádzajú turistické a cykloturistické trasy, ktoré ponúkajú možnosti športového vyžitia.
Vybavenosť územia:
obchody a služby - súčasťou projektu sú aj nízkopodlažné polyfunkčné budovy, v ktorých sa budú nachádzať priestory pre obchody a služby ako sú napr. potraviny, lekáreň, ambulancia, pošta, kaderníctvo, kaviareň a pod. v takom rozsahu, aby boli splnené všetky bežné denné potreby každého obyvateľa bez potreby cestovania za týmito službami mimo samotnej lokality.
Školské a predškolské zariadenia môžu navštevovať deti obyvateľov lokality Na Hore priamo v mestskej časti Krásna. Okrem základnej školy s materskou školou sv. Marka Križana sa v Krásnej nachádza aj základná škola na Rehoľnej ulici č. 2 a materská škola na Žiackej ulici č. 18.
šport - súčasťou rezidenčnej štvrti Na Hore je aj športovo - rekreačný areál s detským ihriskom, ktoré bolo dokončené v roku 2011, minigolfom, multifunkčným ihriskom (v zime bude využívané ako klzisko) a tenisovými kurtami.
MHD - premáva linka č. 28.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - - certifikovaný realitný maklér NARKS

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Juh

EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko
Predaj 80.000,- €
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko

AstonReal ponúka na predaj EXKLUZÍVNE moderný dom FÉNIX na kľúč, kde sa spája štýlový dizajn s excelentným funkčným usporiadaním. S celkovou rozlohou 94 metrov štvorcových, 3 izbami a obývačkou s...

Rodinný dom 95 m2 Košice - mestská časť Juh / Košická
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko 80.000,- € Rodinný dom 95 m2 Košice - mestská časť Juh
Košická
predaj