NA PREDAJ udržiavaný dom s veľkou záhradou v Barci

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PETRA IMRICHOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj UDRŽIAVANÝ RODINNÝ DOM S DVOMA PODLAŽIAMI A VSTUPMI, GARÁŽOU, s veľkým pozemkom 998 m2, z toho 738m2 záhrada napísaná na samostatnom Liste Vlastníctva.
DOM sa nachádza v tichej, zastavanej lokalite v mestskej časti Barca, s výbornou infraštruktúrou a dostupnosťou do centra Košíc. Obrovskou výhodou je možnosť ihneď sa nasťahovať a užívať si výhody tohto domu, postupne sa zoznámiť s dispozíciou a pripraviť si plán na rekonštrukciu.

VIDEO K NEHNUTEĽNOSTI si viete pozrieť skopírovaním tohto linku: https://youtu.be/30n8PrxIZXI

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
Rodinný dom bol stavaný pre dvojgeneračné bývanie s garážou, do ktorej sa dá dostať aj z menšej dielne umiestnenej na prízemí. Zaujímavosťou je, že dom má dva kotly, jeden plynový a druhý na pevné palivo, čo v dnešnej dobe poskytuje väčšiu flexibilitu a možnosť úspory na energiách. Orientácia domu je východ- juhozápad, záhrada je orientovaná na juhozápad.

DISPOZÍCIA: Dom má zastavanú plochu cca.120m2 a ponúka oddelenú časť prízemia čiastočne zapusteného do terénu a dennú časť s výstupom do podkrovia. Súčasné podkrovie vie v budúcnosti poskytnúť ďalší zaujímavý priestor na bývanie, strecha je plechová s výstupom na podkrovnú terasu.
Rodinný dom má hlavný vstup cez exteriérové schodisko a jeden vedľajší, ktorý vedie zboku, z dvora na prízemie. Celková dispozícia ponúka až 5 plnohodnotných izieb, 2x komora, kúpeľňa, samostatná toaleta, kuchyňa, technická miestnosť, dielňa a otvorené podkrovie.

Detailnejšie upresnenie pôdorysu:
1.PP zádverie, samostatná izba, obývacia izba, technická miestnosť s dvoma kotlami ( plynový a kotol na pevné palivo), menšia dielňa so vstupom do garáže, menší sklad
1.NP priestranná vstupná hala s oknami do záhrady, spálňa, obývacia izba, hosťovská izba, menšia komora, kuchyňa, kúpeľňa a samostatná toaleta.
Podkrovie- momentálne otvorené, nepredelené, s výstupom cez balkónové dvere na terasu. Ideálny priestor na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.
Rodinný dom je napojený prípojkou na elektrickú energiu, na vodovod, kanalizáciu a na plyn. Vykurovanie je riešené spomínanými kotlami na plyn a pevné palivo.
Parkovacia spevnená plocha je za domom, pri vstupe do garáže. Nachádza sa tam aj studňa a záhrada má dostatok slnka, má zopár ovocných stromov, poskytuje dostatočné miesto na budúci skleník, bazén, detský domček, altánok, aj pestovanie si vlastnej zeleniny. Exteriér je teda možné si dotvoriť podľa vlastných predstáv.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: vynikajúca lokalita čo sa týka dostupnosti do mesta a na výpadovky, skvelá občianska vybavenosť, ambulancie lekárov, veterinárna ambulancia, penzión, reštaurácie, stavebniny, kataster, kultúrny dom, základná a materská škola, knižnice, stredná škola, záhradníctvo, sanatórium, obecný úrad, pošta, obchodné centrá, espresso, potraviny, a mnoho ďalších prevádzok. Nedá mi nespomenúť krásny Barčiansky park na dlhé prechádzky a výnimočný renesančný Zichyho kaštieľ s knižnicou Jána Bocatia.

CENA tohto rodinného domu je 379 990,-EUR vrátane provízie a právneho servisu a ostatných poplatkov.

Ak chcete rodinný dom, v skvelej lokalite s veľkým pozemkom, v ktorom môžete okamžite bývať a popri tom rozmýšľať nad rekonštrukciou, ozvite sa mi a dohodneme si spoločne obhliadku!

KONTAKT:
Mgr. Petra IMRICHOVÁ, certifikovaný realitný maklér NARKS, mobil:
INSTAGRAM: petra_realitymaklerka
FB: Imrichova Petra realitymaklerka
LINKEDIN: petraimrichova
YOUTUBE: Imrichova Petra Realitymaklerka

Podobné realitné ponuky

Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci
Predaj Cena v RK
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny rodinný dom s moderným a luxusným vybavením v lokalite Košice – Barca o výmere 1 803,00 m2. Dom ponúka vynikajúci štandard a komfort pre...

Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca / Barčianska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci Cena v RK Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca
Barčianska
predaj