Na predaj novostavba, Močiarna, Barca, Košice IV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom ponúkame na predaj novostavbu  - skolaudovaný dvojpodlažný rodinný dom v mestskej časti Košice - Barca na ulici Močiarnej. Rodinný dom o úžitkovej výmere 160 m2, zastavaná plocha 103 m2, pozemok o celkovej výmere 492 m2.

Dom bol postavený v roku 2018 a predáva sa v štádiu holodom, potrebné dokončiť interiér (kuchynskú linku, sanitu, podlahy, interiérové dvere a zárubne). Možnosť dokončenia interiéru po dohode. 

Dispozícia: prízemie - obývacia izba, kuchyňa, komora, technická miestnosť, toaleta s umývadlom. Na poschodí sa nachádzajú 3 samostatné izby a priestranná kúpeľňa (príprava na vaňu, bidet a geberit). 

Stav holodomu: hladké omietky, znížené stropy, elektroinštalácia, plynofikácia, vodovod a odpady, zásuvky, satelitné a internetové prípojky, nivelačné potery, predpríprava na sanitu, plastové okná trojsklo, vstupné dvere hliníkové. Plynové podlahové kúrenie na prízemí, radiátory na poschodí, v kúpeľni je elektrické podlahové kúrenie s termostatom. Vonkajšia fasáda vo finálnej podobe s osvetlením, chodníky, terasa pred obývačkou a jedálňou je vybetonóvaná, 2 x loggia zasklená v kombinácii s nerezovým zabradlím. Parkovacie miesta na vlastnom pozemku, oplotenie múr, drevo, železné stĺpy. Pozemok je vyplanírovaný, zatrávnený.

IS: Vodovod, kanalizácia, plyn, studňa na polievanie. 

Energetický certifikát domu k dispozícii nie je.

Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu, ktorá zahŕňa právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Barca

Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci
Predaj Cena v RK
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny rodinný dom s moderným a luxusným vybavením v lokalite Košice – Barca o výmere 1 803,00 m2. Dom ponúka vynikajúci štandard a komfort pre...

Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca / Barčianska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci Cena v RK Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca
Barčianska
predaj