Na predaj 3-izbový bungalov - novostavba, Niklová, Barca, Košice IV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj novostavbu - veľmi pekný nízkoenergetický rodinný dom na Niklovej ulici v mestskej časti Košice - Barca. Pozemok o výmere 229 m2, zastavaná plocha domu je 81,97 m2 a úžitková výmera 66,50 m2. Pri stavbe boli použité vysokokvalitné materiály.

Dom je vkusne a moderne riešený, predáva sa čiastočne zariadený. Na stavbu sa poskytuje 3-ročná záruka.

Dom má 2 obytné miestnosti, obývaciu izbu spojenú s kuchyňou, kúpeľňu s toaletou, chodbu a vydláždenú terasu. Kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi: umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, indukčná varná doska, mikrovlnná rúra, digestor. Na chodbe je vstavaná skriňa. Dom je energeticky na hranici pasivity aj vďaka zabudovanej rekuperácii vzduchu. Podlahové kúrenie s reguláciou teploty osobitne v každej miestnosti.

Pozemok je oplotený s bránou na diaľkové ovládanie. Okolo domu sú chodníky a trávnik.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu, ktorá zahŕňa právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Barca

Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci
Predaj Cena v RK
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny rodinný dom s moderným a luxusným vybavením v lokalite Košice – Barca o výmere 1 803,00 m2. Dom ponúka vynikajúci štandard a komfort pre...

Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca / Barčianska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci Cena v RK Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca
Barčianska
predaj