Novostavba rodinného dom, zariadený, Košice IV - Barca

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj pekná novostavba nízkoenergetického rodinného domu v Barci.

Výmera pozemku je 500 m2. Podlahovová plocha domu je 93 m2. Dom je 4-izbový, má dve vydláždené terasy o rozmeroch 18 m2 východ z kuchyne a 42 m2 východ z obývačky.

Dom má 3 samostatné izby. Obývačka s kuchyňou vrátane všetkých spotrebičov: chladnička s mrazničkou a dávkovačom ľadu, rúra, mikrovlnná rúra, indukčná doska, umývačka riadu, digestor, všetko nové v záruke. Kúpeľňa s veľkým sprchovacím kútom a dvojitým umývadlom. Dve vydláždené terasy o rozmeroch 18 m2 východ z kuchyne a 42 m2 východ z obývačky.

Dom je energeticky na hranici pasivity aj vďaka zabudovanej rekuperácii vzduchu. Podlahové kúrenie s reguláciou teploty v každej miestnosti zvlášť.
Pozemok je oplotený s bránou na diaľkové ovládanie.

VIDEOOBHLIADKA: youtu.be/zEsUrNVFRCw

Cena je konečná bez akýchkoľvek investícií alebo navyšovania. K dispozícii k okamžitému bývaniu. Okolo domu sú chodníky a trávnik a takisto dve vydláždené terasy. Parkovacie miesto minimálne na 2 autá. Dom je postavený z vysokokvalitných materiálov a každý krok stavby fotograficky zdokumentovaný.

Cena je vrátane sprostredkovateľskej provízie, vypracovania ZBZ, kúpnych zmlúv a poplatkov súvisiacich s predajom nehnuteľnosti. Kompletné právne a hypotekárne poradenstvo v cene.

Obhliadku si dohodnete na t.č. .
Ing. Martin Seman

Podobné realitné ponuky

Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci
Predaj Cena v RK
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny rodinný dom s moderným a luxusným vybavením v lokalite Košice – Barca o výmere 1 803,00 m2. Dom ponúka vynikajúci štandard a komfort pre...

Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca / Barčianska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci Cena v RK Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca
Barčianska
predaj