POZASTAVENÝ PREDAJ 3 izbový gazdovský dom, Košice - BARCA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POZASTAVENÝ PREDAJ.

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový gazdovský dom v obľúbenej lokalite Košice - Barca, ulica Abovská.

Rozloha pozemku je ideálna, 789 m2. Užitková plocha domu je cca 120 m2 a 20 m2 tvoria pivnice.

Dispozícia domu pozostáva: 2 izby, obývačka s krbom, predsieň sa nachádza v hornej vyvýšenej časti domu. Kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, zvlášť toaleta, dve technické miestnosti, veľká garáž sa nachádzajú v spodnej časti domu. Predná časť rodinného domu je čiastočne podpivničená.

Rodinný dom je postavený z tehly a vaľkov v tridsiatich rokoch, pred 15 rokmi prešiel vonkajšou aj vnútornou rekonštrukciou. Rekonštrukcia zahŕňa výmenu strechy, vonkajšej fasády, drevené euro okná, na mieru vyrobené kvalitné zárubne, dvere. V rámci vnútornej rekonštrukcie sú nové omietky, elektroinštalácia, v izbách spevnené, vyrovnané podlahy, dlažba na chodbe, schodišti.

Dom je napojený na miestny vodovod, kanalizáciu, plyn, elektrinu, taktiež má vlastnú studňu. Na pozemku je vinič, drobná stavba, kde sa chovajú domáce zvieratá v malom množstve. Malá časť zadného pozemku je oddelená ohradou a využíva sa na pestovanie zeleniny pre vlastné potreby.

Dom je v bezprostrednej blízkosti občianskej vybavenosti – zastávky autobusu, zdravotného strediska, lekárne, základnej školy, potravín a iné.

Rodinný dom je vhodný pre rodiny, ktorým vyhovuje bývanie v meste, rýchla dostupnosť do mesta bez špičiek, príjemný relax v záhrade.

V prípade dodatočných otázok nás neváhajte kontaktovať.

Podobné realitné ponuky

Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci
Predaj Cena v RK
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny rodinný dom s moderným a luxusným vybavením v lokalite Košice – Barca o výmere 1 803,00 m2. Dom ponúka vynikajúci štandard a komfort pre...

Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca / Barčianska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci Cena v RK Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca
Barčianska
predaj