Rekreačná chalupa HENCLOVÁ, okres Gelnica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame exkluzívne na predaj kompletne zrekonštruovanú chalupu, vhodnú na rekreačné účely aj na celoročné bývanie. Nachádza sa uprostred čistej malebnej prírody v obci Henclová, okres Gelnica. Okolitá príroda poskytuje široké možnosti pre hubárov a zberateľov lesných plodov, je ideálna pre turistiku aj pre cyklistov.V tesnej blízkosti domu tečie potôčik, prostredie poskytuje pocit pohody, kľudu, v dedinke je množstvo chalupárov.
Rodinný dom je v OV, dispozične pozostáva zo vstupnej verandy, suterénu, prízemia a podkrovia. Úžitková plocha domu je 200m². Rekonštrukcia prebehla v roku 2000.
V suteréne sú 3 miestnosti, kotolňa s kotlom na tuhé palivo a tepelným čerpadlom (vzduch - voda). Prízemie a podkrovie je komplet obložené dreveným obkladom. Prízemie pozostáva z kuchyne, obývacej izby, spálne, kúpeľne a WC. V podkroví sú dve spálne a priestranná hosťovská izba s kuchynkou. Vo všetkých miestnostiach sú plastové okná, rodinný dom má novú strechu, je plne zateplený a predáva sa spolu so zariadením. Rozvod elektrickej energie je trojfázový 220/380. Pitná voda je z vlastnej studne, odpad je riešený žumpou na pozemku.
Dom je postavený na pozemku o celkovej výmere 869 m², celý je oplotený, po kompletnej úprave terénu a kvetinových záhonov. Na pozemku je postavená hospodárska budova, garáž a altánok s murovanou pieckou, prepojenou na samostatnú vonkajšiu udiarničku.
Za chalupou vo svahovitom teréne sa nachádza záhrada s rodiacimi ovocnými stromami o celkovej výmere 1071 m².
V obci sa nachádza predajňa potravín, kostol, pohostinstvo, multifunkčné ihrisko, plné občianske vybavenie je v blízkej obci Nálepkovo, lyžiarske stredisko je v obci Hnilčík. Blízko je odtiaľ aj do Slovenského raja.
Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti. V prípade ďalších otázok alebo dohodnutia si obhliadky kontaktujte makléra - Katarína Kopkášová na č. tel.

Podobné realitné ponuky - Chata, Gelnica

Predaj, chalupa Žakarovce - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Predaj Cena v RK
Predaj, chalupa Žakarovce - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Túžite po relaxe na samote v lone prírody? Tak toto je ponuka určená pre vás. Ponúkame na predaj chalupu v osobnom vlastníctve na pomedzí katastra Gelnica a Žakaroviec, ktorej história...

Chata 62 m2 Žakarovce