Rodinný dom Edelény - Maďarsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BROKER-REAL realitná kancelária ponúka na predaj Rodinný dom 2 izbový, Edelény- Maďarsko. Rodinný dom je na pozemku ako hlavná stavba, murivo je z kvádra, strecha členitá na drevenom krove pálenou škridlou. Ďalšie stavby na pozemku: letná kuchyňa,hospodárské budovy a garáž. Pozemok je tvaru obdlžníka, mierne svahovitý,čiastočne oplotený. Dvor pri dome je rovinatý, trávnatý a zadná časť je trávnatá s ovocnými stromami a menším jazierkom. Prístup na pozemok je z asfaltovej komunikácie kovovou bránou. Obec je umiestnená v tichom prostredí, má rozlohu 5684 ha a žije tu 10100 obyvateľov. Nehnuteľnosť je v nezáplavovej a nezosuvnej oblasti, hneď voľná, bez ťarchy.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk ID- 739
Plochy: Pozemok 1200 m2, zastavaná plocha 100 m2, úžitková 80 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: kváder. Podlaha: betón,dlažba. Steny: omietky, stierky. Stropy betónové. Okná: plastové dvojsklo. Dvere: plastové , drevené. Strecha je prikrytá pálenou škridlou. Priestor pod strechou je v súčastnosti využívaný na povalu. Na pozemku a v dome je obecný vodovod, elektrická prípojka vedená vzduchom, kanalizácia vedená do verejnej kanalizácie, plynova prípojka na dvore. Vykurovanie domu gamatkami. Teplá voda ohrievaná elektrický bojler . Voľný ihneď.
Popis miestností: predsieň 15m2, 1 izba 20m2, 2 izba 12m2, 1/2 izba 10m2, kuchyňa 12m2, kúpelňa 8m2, špajza 3m2.

Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom.Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov na právne služby, prepis nehnuteľnosti u autorizovaného právníka priamo napojeného na pozemkoý kataster, vkladu do katastra, tlmočenie, odovzdanie nehnuteľnosti - Preberací protokol a odovzdanie listu vlastníctva, prepis energií a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa.
Ďalšie informácie a termín obhliadky, spôsob a podmienky vybavenia najvýhodnejšieho HYPO úveru si dohodnite na zákazníckej linke: +
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Edelény

Rodinný dom s krásnym veľkým pozemkom - Komjáti
Predaj 29.000,- €
Rodinný dom s krásnym veľkým pozemkom - Komjáti

- zachovalý dom- veľký rovinatý pozemok- krásny výhľad- potenciál na bývanie alebo rekreáciuTOP Real Košice ponúka na predaj samostatne stojaci dom s veľkým pozemkom v maďarskej obci Komjáti.Len 10...

Rodinný dom 75 m2 Komjáti
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rodinný dom s krásnym veľkým pozemkom - Komjáti 29.000,- € Rodinný dom 75 m2 Komjáti predaj