Rodinný dom Bódvaszilas

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BROKER-REAL ... realitná kancelária Vám ponúka na predaj 3izbový rodinný v Maďarsku - Bódvaszilas. Obec je vzdialená 18 km od Moldavy nad Bodvou. Prístup na oplotený pozemok je vstupnou kovovou bránou z asfaltovej komunikácie. Parkovanie možné na dvore aj pre viac vozidiel.Pozemok sa deli na tri časti: predná zahradka, dvor a zadná záhrada. Dom je postavený na vyvýšenom základe. Najbližšie mesto Edelény. Obec Komjáti Bódvaszilas je situovaná v tichom, rovinatom prostredí. Vzdialená je 25 km od Národného parku Aggtelek. HOBBY: poľovočka, huby, turistika, cykloturistika, tichá oblasť s čistým vzduchom vhodná na relax.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk ID- 551
Plochy: Pozemok 2058 m2, zastavaná plocha 110 m2, užitková plocha 165m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: tehla a kameň. Podlaha: betón, dlažba. Steny: omietky. Okná: drevené. Dvere: drevené. Strecha je prikrytá pálenou škridlou. Priestor pod strechou je v súčastnosti využívaný na povalu. Na pozemku a v dome je obecný vodovod, elektrická prípojka vedená vzduchom, kanalizácia vedená do žumpy. Vykurovanie je tuhým palivom. Dom je čiastočne podpivničený. Voľný ihneď(čas na vysťahovanie).
Popis miestností: Vstupnými dverami sa dostaneme do chodby, z ktorej je vstup do obývačky. Z obývacej miestnosti sa dostaneme do izeb a kuchyne. Z kuchyne sa dostaneme do kúpelky a špajzy.Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: cenu a vyhľadanie nehnuteľnosti, spracovanie zákazky, obhliadky, rezervácia nehnuteľnosti, kúpna zmluva a overenie, tlmočenie pred právnikom a úradmi, zavkladovanie nehnuteľnosti, účasť na odovzdaní a prepise energií u dodávateľov.
Ďalšie informácie a termín obhliadky, spôsob a podmienky vybavenia najvýhodnejšieho HYPO úveru si dohodnite na zákazníckej linke: +
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Edelény

Rodinný dom s krásnym veľkým pozemkom - Komjáti
Predaj 29.000,- €
Rodinný dom s krásnym veľkým pozemkom - Komjáti

- zachovalý dom- veľký rovinatý pozemok- krásny výhľad- potenciál na bývanie alebo rekreáciuTOP Real Košice ponúka na predaj samostatne stojaci dom s veľkým pozemkom v maďarskej obci Komjáti.Len 10...

Rodinný dom 75 m2 Komjáti
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rodinný dom s krásnym veľkým pozemkom - Komjáti 29.000,- € Rodinný dom 75 m2 Komjáti predaj