Predaj, chalupa Banská Belá - ZNÍŽENÁ CENA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Belá
120 m²
598 m²
neuvedené
3
áno
pôvodný
nie
nie
predaj - Chata
95.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

40287x zobrazená v zozname / 4331x zobrazená detailne / 210x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Banská Belá. Domček je v pôvodnom stave s dobrým prístupom po asfaltovej ceste, v tichej časti obce s pekným výhľadom na okolie. Autom je možný prístup priamo na dvor. Dispozične domček pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou, špajzy a troch miestností. Je tu možnosť pristavať ďalšie miestnosti k obývaniu, nakoľko sú tu vybudované betónové základy. Kúrenie na pevné palivo-drevo, voda obecná a odpad na pojený na obecnú kanalizáciu. Domček sa nachádza na rovinatom pozemku o celkovej výmere 598 m2. Na pozemku sa nachádza niekoľko stavieb a to dreváreň, maštale a tiež samostatne stojaca murovaná garáž. Obec Banská Belá disponuje občianskou vybavenosťou ako škola, škôlka, potraviny, pošta. Nachádza sa tu Beliansky Tajch a Halčianske jazero. Vzdialenosť od Banskej Štiavnici iba 5 km a od mesta Zvolen iba26 km. Ideálne bývanie pre mladé rodiny ale vhodné aj na chalupárčenie. V prípade rýchleho jednania dohoda na cene je možná. ID ponuky: BS-58962

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Banskej Beláni

Inzerovaný chatu v Banskej Beláni v cene 95.000,- € je o 10.437 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Banskej Beláni. Rozloha je o 20 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Banskej Beláni.

Pozícia realitnej ponuky

95.000,- €
Cena nehnuteľnosti 53.000,- € 886.350,- €
598 m²
Rozloha pozemku 30 m² 8267 m²
120 m²
Celková rozloha 70 m² 830 m²
120 m²
Úžitková plocha 1 m² 220 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku598 m²
Celková rozloha120 m²
Úžitková plocha120 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuszľava
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-58962 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny