Prenájom RD v širšom centre mesta Trnava

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

CASMAR RK ponúka na prenájom veľmi pekný 4-izbový, poschodový rodinný dom v Trnave, v tichej časti Spiegelsalu. Rodinný dom má úžitkovú výmeru 130 m2, je na pozemku o veľkosti 500 m2, prenajíma sa kompletne zariadený.
Dispozičné riešenie: prízemie- vstupná chodba, šatník, samostatné WC, kúpelňa s vaňou aj sprchovým kútom, kuchyňa z východom na terasu, obývacia izba s krbom, samostatná spálňa.
poschodie- dve samostatné spálne, kúpelňa s vaňou a WC.
Dom je čiastočne podpivničený, má alarm a klimatizáciu. Terasa je zastrešená, záhrada udržiavaná. Parkovanie je možné pre 2 autá vo dvore pod prístreškom, aj na ulici pred domom, brána do dvora je na diaľkové ovládanie.
Výška mesačného nájomného je 1000.-Eur, plus energie 250 € mesačne. Pri podpise zmluvy o prenájme sa platí nájom za prvý mesiac plus depozit vo výške mesačného nájmu. Prenájom je možný od 1.10.2020.

V okolí rodinného domu je kompletná občianska vybavenosť škola, škôlka, hypermarkety, reštaurácie, kaviarne, centrum mesta 5 minút peši, železničná aj autobusová stanica 10 minút pešou chôdzou.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Trnava

PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA
Prenájom 2.200,- €/mes.
PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA

Ponúkam Vám na prenájom 6-izbový rodinný dom vo veľmi vyhľadávanej lokalite v Trnave na Átriovej ulici.Celková rozloha domu je 300 m2.Cena pronájmu: 2200 EUR/MESRozloženie domu:Prízemie:- Vstupná chodba- Samostatné...

Rodinný dom 155 m2 Trnava / Átriová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA 2.200,- €/mes. Rodinný dom 155 m2 Trnava
Átriová
prenájom