3 izb. RD, NOVOSTAVBA, pozemok 565 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RK FOITT - Ponúkame na prenájom tehlovú NOVOSTAVBU 3 izbového rodinného domu v lokalite Opoj pri ihrisku. RD je postavený z tehly, je kompletne moderne zariadený, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, práčka, sušička, vstavané skrine, rozťahovacia sedacia súprava, postele, bojler, kotol, elektrické podlahové kúrenie, predpríprava na krb. Zastavaná plocha RD je 92 m2. Dispozícia: vstupná chodba, samostatné WC, priestranná hala, detská izba, spálňa, kúpeľňa s WC, obývacia izba prepojená s kuchyňou a vstupom na terasu. Kolaudácia je naplánovaná na január 2019. RD je ihneď voľný !!!

Obec Opoj disponuje výbornou napojenosťou na cestu R1 cca 2 min. a diaľnicu D2 cca 5 min., rovnako výhodou je aj vzdialenosť krajských miest Trnava (10km) Bratislava (50km), Nitra (40km). V obci sa nachádza obchod, pohostinstvo, posilňovňa, park s detským ihriskom, obecná knižnica. Škola, škôlka, lekáreň a lekár sa nachádzajú v susednej obci len 3 km. Neďaleko obce je háj vhodný na prechádzky a štrkovisko pre milovníkov rybolovu.

Cena 700,- Euro/mesiac !!!

Bližšie informácie, ako aj dohodnutie si obhliadky Vám radi poskytneme na t.č. – – Tomáš Krchňák.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Trnava

PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA
Prenájom 2.200,- €/mes.
PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA

Ponúkam Vám na prenájom 6-izbový rodinný dom vo veľmi vyhľadávanej lokalite v Trnave na Átriovej ulici.Celková rozloha domu je 300 m2.Cena pronájmu: 2200 EUR/MESRozloženie domu:Prízemie:- Vstupná chodba- Samostatné...

Rodinný dom 155 m2 Trnava / Átriová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA 2.200,- €/mes. Rodinný dom 155 m2 Trnava
Átriová
prenájom