Na prenájom luxusná 4i novostavba RD v obci Hrabovka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Virtuálna prehliadka na linku: https://my.matterport.com/show/?m=X7XHxm2rN4S

Spoločnosť RADO Reality ponúka na prenájom luxusnú 4i novostavbu rodinného domu v obci Hrabovka, ktora bola skolaudovaná v roku 2008. Dom je postavený na pozemku s výmerou 1000 m2.

Dispozičné riešenie domu:

Prvé podlažie pozostáva zo vstupnej haly, nepriechodnej izby využívanej ako pracovňa, priestrannej obývacej miestnosti s rohovou sedačkou a kameňom obloženým krbom, ktorá je spojená s jedálenskou časťou, kuchyne so zabudovanými spotrebičmi, modernej kúpeľne s WC a technickej miestnosti. Z jedálenskej časti vedie východ na drevenú terasu.

Druhé podlažie pozostáva z centrálnej chodby, z ktorej sa dostaneme do dvoch podkrovných spální situovaných na juh s východom na terasu, modernej kúpeľne s rohovou vaňou spojenou s WC a technickej miestnosti. Z chodby sa taktiež dostaneme na pochôdznu povalu.

Podlahy sú dláždené, okrem obývacej izby a spálne a detskej izby na poschodí.

K domu prislúcha rovinatý udržiavaný pozemok s výmerou 1000 m2, ktorý je rozdelený na okrasnú predzáhradku ohradenú kovaným plotom. Popri dome vedie vydláždená cesta ku samostatne stojacej garáži pre dve autá. V zadnej časti dvora sa nachádza prekrytý bazén s vyhrievaním napojeným na slnečné kolektory a vonkajšie posedenie prekryté markízou. Na konci dvora sa nachádza ovocná záhrada. O trávnik sa stará automatické zavlažovanie.

Rodinný dom je pripojený na obecnú vodu, elektriku a plyn. Kúrenie je riešené z časti podlahovým kúrením a z časti radiátormi. Vykurovať sa samozrejme dá aj tuhým palivom v krbe. Kanalizácia je riešená formou septiku.

Rodinný dom sa nachádza na lukratívnom mieste v okrajovej časti obce Hrabovka, na kopci s výhľadom na celý Trenčín z prednej strany domu a na okolitú prírodu zo zadnej strany.

Obec Hrabovka má cca 420 obyvateľov. Od centra mesta Trenčín je vzdialená zhruba 10 minút. Výhodou je blízky prístup na diaľnicu vzdialený taktiež 10 minút.

Cena prenájmu je 1000€ mesačne + 200€ náklady na bývanie.

Dom sa prenajíma aj so zariadením.

Šimon Beták
RADO Reality Group s.r.o.



Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je právne poradenstvo, vyhotovenie zmlúv.

Podobné realitné ponuky