Rodinný dom ihneď k nasťahovaniu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom útulný domček, ktorý je veľmi kvalitne dispozične riešený. Výstavba bola realizovaná ako rodinný dom s dvoma samostatnými bytovými jednotkami so samostatnými vchodmi. Predmetom prenájmu je jedna samostatná bytová jednotka (polovica rodinného domu).
Dominantou domu je prekrásny krb, ktorý vytvára tú pravú atmosféru domova. Je umiestnený vo veľkorysom priestore 43 m2 obývačky s kuchyňou. Krb v prípade potreby plní aj účel centrálneho vykurovania všetkých miestností v rodinnom dome. Ďaľšou dominantou domu je schodisko z kvalitného masívu. Celý dom je presvetlený, v miestnostiach sú použité francúzske okná a strešné okná.
Na prízemí rodinného domu pri vstupe sa nachádza priestranný šatník, zádverie, hosťovské WC ( pisoár, umývadlo), ďalej technická miestnosť s kondenzačným kotlom JUNKERS, ktorá slúži aj ako práčovňa, schodisko s podschodiskovým úložným priestorom. Ďalej sa chodbou dostaneme do obývačky s krbom a s kuchyňou. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi (varná doska, rúra, digestor).
Na poschodí rodinného domu sa nachádza spálňa so šatníkovým priestorom, ďaľšie dve izby a kúpeľňa. Kúpeľna je zariadená vaňou a aj sprchovacím kútom, WC a umývadlom.
Pred domom sa nachádza predzáhradka a vedľa domu terasa. Dom má vyhradené vlastné dve parkovacie miesta.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Prievidza