Prenájom, rodinný dom Nové Mesto, Bratislava III, Vi...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom 5-izbový rodinný dom v Bratislave, mestská časť Nové Mesto v krásnom zelenom a tichom prostredí v lokalite Briežky. Celková úžitková plocha domu je 134 m2, nachádza sa na pozemku 537 m2. Dom je tehlový, postavený v roku 1983 s rovnou strechou pokrytou lepenkou.
Dispozícia domu: priestranná obývačka prepojená s kuchyňou so vstupom na terasu, tri menšie izby (jedna z nich priechodná), každá s východom na balkón, priestranná spálňa, kúpeľňa s vaňou aj sprchovacím kútom spojená s WC, samostatné WC, komora, chodba a schodište.
Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli vymenené plastové okná (2 sklo alebo 3 sklo) so žalúziami, plávajúce podlahy v kombinácii s dlažbou, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (elektrická varná doska, elektrická rúra, nová umývačka riadu a chladnička s mrazničkou, odsávač pár). Vykurovanie je zabezpečené radiátormi alebo pieckou, napojenie na všetky inžinierske siete okrem plynu. Dom sa prenajíma kompletne zariadený.
Vhodný pre rodinu s deťmi. K dispozícii je aj záhrada s menším bazénom a úžitkovými stromami (jedlý gaštan, figovník, vinič..) a garaž prístupna priamo z domu s rozlohou 18 m2 a elektrickou bránou. Cena prenájmu je 950 € + 260 € energie. Na začiatku prenájmu sa platí vratný depozit vo výške mesačného prenájmu.
ID ponuky: BA-43586

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Bratislava III