Zariadený 4-izbový rodinný dom na prenájom v B. Bystrici, Podlavice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária MAXISS Vám ponúka na prenájom zariadený 4-izbový rodinný dom v Banskej Bystrici.

Dom má výmeru 162 m2. Záhrada patriaca k domu má výmeru 519m2, jej súčasťou je altánok so záhradným krbom a prístreškom na auto. Dom je samostatnou časťou dvojdomu.
Dispozične pozostáva z predsiene, vstupnej chodby zo schodiskom na poschodie. Na prízemí sa nachádzajú kuchyňa s jedálňou a špajzou, samostatné WC a obývacia izba.
Suterén tvoria 4 miestnosti: práčovňa, sušiareň, kotolňa s plynovým kotlom a sklad.
Poschodie pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej sa vchádza samostatne do troch izieb, kde každá má svoj balkón. Taktiež je tu kúpeľňa s vaňou a WC.
Vybavenie: kombinovaný plynovoelektrický sporák (nový), umývačka riadu (nová), chladnička, mraznička, práčka, kotol Viesssmann (nový). Základný nábytok a riad v kuchyni.

VIRTUÁLNU OBHLIADKU domu si môžete pozrieť tu:
https://my.matterport.com/show/?m=bqzTNJPWqKH

Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je jej poloha, keďže dom sa nachádza v krásnom a tichom prostredí a do centra Banskej Bystrici je to autom do 10 min. Taktiež dom má výbornú dopravnú dostupnosť, vo vzdialenosti 200m je autobusová zastávka, do 100m od domu je detská herňa Club Café Family a v blízkosti rovnako kompletná občianska vybavenosť na sídlisku Podlavice.

Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si obhliadku.
- Mgr. Olia Arakelian

Podobné realitné ponuky