Rodinný dom Prešovská cesta. Na bývanie aj podnikanie.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Pozrite si VIDEO a prejdite sa po dome.... HĽADÁTE RD na bývanie, podnikanie ? Práve tento spĺňa viacero možností využitia ! EXKLUZÍVNA PONUKA.... ...ODPORÚČAME DO POZORNOSTI !
Napriek rôznym výhodám bývania v byte, je vlastný rodinný domček snom mnohých ľudí. Vlastniť rodinný dom prináša so sebou radu vymožeností, ktoré obyvatelia bytov len ťažko zakúsia. Môcť kedykoľvek vybehnúť na dvor, odtrhnúť si práve dozretú jahodu z vlastnej záhrady, okúpať sa v bazéne za domom alebo usporiadať gril - párty na dvore - to všetko a ešte viac ponúka život v dome.
4 izbový jednopodlažný - TEHLOVÝ - rodinný dom v lokalite Košice III - ul.PREŠOVSKÁ CESTA. RD sa nachádza v obytnej zóne v tesnej blízkosti privádzača obchvatu mesta Košice, cca len 1 km od Auparku.. Dostupnosť do centra mesta odhadujeme autom na cca 5 minút.
Možné využitie: na podnikateľské účely, na bývanie, aj ako dvojgeneračný.
slnečný, rovinatý a veľkorysý pozemok o výmere 815 m2
postavený v 1. polovici 20.storočia
zastavaná plocha RD : 155,30 m2
obostavaný priestor: 13 x11 m
šírka pozemku cca: 16 m, dĺžka pozemku: 52 m
GARÁŽ na pozemku
RD je napojený na všetky IS.
Dom pozostáva : zo suterénu, prízemia a priestranného podkrovia s valbovou strechou. Pred domom je predzáhradka.
ZÁDVERIE RD: slúži ako vstup do domu, zároveň ako zimná záhrada, kde môžte relaxovať s výhľadom do nádhernej záhrady počas celého roka. Prístavba zádveria je z tvárnic HEBEL
PRÍZEMIE: oknami presvetlené zádverie, predsieň, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, 2 x izba .
Samostatná komora s oknom.
Kúpeľňa spojená s toaletou, odvetrávanie oknom.
V priestrannej kuchyni ostáva kuchynská linka, plynová varná doska, zabudovaná elektrická rúra, priestor pre umývačku riadu a práčku.
Orientácia: okná 3 izieb smerujú na západnú stranu, kuchyňa a 1 izba na východnú stranu.
PODKROVIE: výhodou je samostatný vstup zo zadnej strany domu, možné využitie viac generačného bývania.
PODZEMNÉ PODLAŽIE : čiastočne podpivničené. Výmera 44 m2. Zároveň slúži ako technická miestnosť, v ktorej je umiestnený kotol na ohrev vody a kúrenia. Vstup do pivnice je z bočnej strany domu. Osvetrávanie je oknami v suteréne.
REKONŠTRUKCIA: interiér domu je čiastočne zrekonštruovaný, RD bol donedávna pravidelne vykurovaný a obývaný. Menené plastové okná v celom dome, na zemi sú pôvodné tzv.dyle, radiátory sú liatinové. Pôvodné drevené dvere a zárubne, bezpečnostné vchodové dvere.Omietky na stenách, elektrické rozvody sú v pôvodnom stave. Pred rokom bol menený plynový kotol.
GARÁŽ: murovaná garáž v zadnej časti pozemku s výmerou 22 m2 (3,5 x 6,5). Zapísaná na samostatnom LV.
VEDĽAJŠIE STAVBY: na pozemku sa nachádzajú ďaľšie 3 murované stavby o výmere: 11 m2, 15 m2 a 39 m2. Ich pužitie je možné ako sklad, práčovňa, letná kuchyňa, prípadne ubytovanie.
Stavba - o výmere 39 m2 bola v minulosti využívaná na bývanie, postavená z drevených podvalov v kombinácií s vaľkami. Stavba je suchá. Zavedená elektrina.
ZÁHRADA: veľká záhrada , ktorá je ako stvorená na relax, záhradkárčenie, vytvorenie detského ihriska, prípadne aj na umiestnenie väčšieho bazéna. Pozemok za domom je situovaný na juhovýchodnú stranu. Nasadené sú okrasné dreviny, kvety... Na zavlažovanie záhrady je určená voda zo studne - čerpadlom. Záhrada je pravidelne udržiavaná, ovocné stromy. Na pozemku je studňa, ktorú je potrebné sfunkčniť.
PARKOVANIE je možné priamo na pozemku s možnosťou pre viacero áut. Vstup na pozemok je z oboch strán, zo zadnej strany je vynikajúci prístup s autom, s možnosťou vytvorenia niekoľkých parkovacích státi. Dostatok parkovacích miest je vytvorených pred RD.
STRECHA: menená v r.2003, strešná krytina pozinkovaný plech: RANILA.
STAVBA: betónové základy, obvodové murivo a stredové nosné steny a priečky sú tehlové. Strop nad suterénom tvorí železobetónová doska, nad ostatným prízemím je strop drevený trámový so spodným aj horným záklopom. Vonkajšia fasádna omietka na dome :cementovo - vápenatá. Fasáda RD je upravená, s prednej strany zateplená.
V prípade záujmu o obhliadku, alebo podrobnejších informácií kontaktujte realitného makléra: Zdenka Horváthová t.č: , smskou, alebo emailom na
ZARA REALITY s.r.o. spolupracuje s tými najlepšími finančnými špecialistami. Kvalifikovaní odborníci, ktorí majú potrebné znalosti a ušetria Vám čas aj peniaze.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Dargovských hrdinov