Slnečný 4-izbový rodinný dom so záhradou, prenájom, Rusovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka na prenájom exkluzívny slnečný 4-izbový rodinný dom so záhradou v lukratívnej časti Bratislavy, na ulici Pohraničníkov v Bratislave - Rusovce. Novostavba ponúka komfortné bývanie v tichej a bezpečnej lokalite, s množstvom zelene v okolí. Parkovanie je možné priamo na pozemku domu, či pred domom - vedľa prístupovej cesty.

Rodinný dom, ktorý je súčasťou radovej výstavby (4 rodinné domy) disponuje úžitkovou plochou v rozlohe 156 m2. Celková plocha vrátane záhrady predstavuje rozlohu 305 m2. Rodinný dom sa prenajíma nezariadený a je určený na dlhodobý prenájom.


Na prízemí sa nachádza vstupná hala, toaleta a obývacia izba spojená s kuchyňou, vedľa ktorej sa nachádza samostatne oddelená špajza. Z obývacej izby je prístup na terasu vybavenú ratanovým nábytkom, a záhradu. Kuchyňa s barovým pultom je kompletne zariadená (chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska a trúbou, umývačka riadu, digestor a pračka)

Na poschodí sa nachádza hala s priestranným roldorom, ktorý disponuje veľkým úložným priestorom, 3 samostatne spálne – z jednej je prístup na loggiu a kúpeľňa vybavená rohovou hydromasážnou vaňou a toaletou.

Rodinný dom je voľný ihneď.

Mestská časť Rusovce je vynikajúca lokalita, ktorá ponúka „dedinské“ bývanie v rámci Hlavného mesta. Vďaka výbornej dostupnosti do všetkých mestských časti Bratislavy, či susedného Rakúska a Maďarska je táto časť veľmi vyhľadávaná. V blízkosti sa nachádza lužný les, jazerá, dunajská hrádza, pošta, potraviny, základná škola, materská škôlka a pod.


Cena za prenájom domu je 1150,- €/mesiac vrátane energií.


Zodpovedný maklér: Adrian Cotiofan, kontakt , email:

Text fotodokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenit-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky