4-izbová novostavba so súkromným areálom na predaj

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj posledný z troch rodinných domov vo Vyšnom Opátskom v Košiciach

Hovorí sa, že väčšina kupujúcich by chcela spojiť tie najlepšie parametre pri hľadaní nového bývania.

My tie parametre pre Vás máme v novom rezidentnom projekte so súkromným areálom na Opatovskej ceste a zároveň v tichej lokalite Košíc

Ponúkame na predaj už poslednú voľnú novostavbu trojjpodlažného rodinného domu, už v spomenutej mestskej časti Vyšné Opátske.

Jedna sa o nízkoenergetický rodinný dom obdlžníkoveho tvaru s rozlohou 165m2, podpivničený po celom obvode monolitickou betónovou pivnicou. Dom sa rozprestiera na rovinatom pozemku o výmere 677m2, kde už mate napojenie na IS v podobe mestskej vody, elektriky, kanálu a optického internetu.

Domy sa budú odovzdávať vo variante kolaudovaný holodom s napojeným kvalitným tepelným čerpadlom, ktorým sa dom vykuruje a ohrieva teplú vodu. Vďaka tepelnému čerpadlu v cene, oknám s trojsklom, zatepleniu 20cm obvodového plášťa, striekanou izoláciou na podkroví sú minimálne náklady pre rodinu.

Dispozícia:
1.PP - Suterén / pivnica - úžitková plocha je 55m2 s možnosťou si spraviť wellness ale aj uschovávať sezónne veci. Vchod je zvonku - z dvora aj z vnútra domu.
1.NP - Prízemie pozostáva z predsiene, kúpeľne s WC, kuchyne, priestrannou obývačkou s krbom, ktorá je orientovaná do pozemku na južnú stranu. Úžitková plocha 55m2
2.NP - Podkrovie pozostáva z 3 obytných izieb a kúpeľne s WC. Úžitková plocha 55m2

Nový vlastník sa stáva majiteľom aj 1/4 prístupovej cesty.

Domy sú aktuálne vo výstavbe, predpokladaný termín dokončenia - kolaudácie je jeseň 2022.

Kúpna cena nehnuteľnosti je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Pri záujme o obhliadku kontaktujte certifikovaného realitného makléra Tomáša Székelyho na telefónnom čísle


Podobné realitné ponuky