NA PREDAJ novostavby 4 - izb. a 5 - izb. rodinného domu v Barci

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj novostavbu 4 - izbového bungalovu v mestskej časti Košice - Barca. Nachádza sa na rovinatom pozemku o celkovej rozlohe 661 m2 z čoho zastavaná plocha a nádvorie je 110 m2.

Pri výstavbe tohto bungalovu boli použité kvalitné materiály: Je to drevodom, strecha tondach - pálená škrídla, sadrokartónové priečky RIGIPS, plastové okná izolačne 3 - sklo, 2 x francúzske okno s výstupom na letné terasy, dlažba v predsieni a podlahy v miestnostiach ( ParkettWorld ) a v celom dome je podlahové kúrenie, ktoré si viete regulovať v každej miestnosti samostatne, LED osvetlenie, dvere a zárubne

Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby prepojenej s kuchyňou, 3 samostatných miestností, technická miestnosť a kúpeľne spolu s WC.

Kuchynská linka je robená na mieru so vstavanými spotrebičmi zn. MORA ( indukčná varná doska, el. rúra, mikrovlná rúra a digestor ) a chladničku s mrazničkou s výrobníkom ľadu a dávkovačom vody zn. SAMSUNG a to všetko je ešte v záruke. V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút, dvojité umývadlo a WC. V technickej miestnosti sa nachádza rekuperačná jednotka, zásobník na teplú vodu a príprava pre práčku.

Celý pozemok je oplotený betónovým plotom a bránou na diaľkové ovládanie a k dispozícii je parkovanie pre 2 autá. Dom je nìzkoenergeticky vďaka zabudovanej rekuperácii vzduchu čo znamená spôsob vetrania so spätným získavaním tepla.

Dom sa predáva aj zo zariadním, tak ako je na fotkách: kuchynská linka so spotrebičmi, sedacia súprava, jedálenský stôl so stoličkami a obývacia stena. Mesačné náklady su 60 eur na celý dom. Každý krok tejto stavby je zdokumentovaný.

V prípade záujmu máme v ponuke ešte novostavbu 5 - izbový, dvojpodlažný RD v Barci na pozemku o výmere 600 m2 z čoho úžitková plocha je 290 m2. IS: voda obecná, kanalizácia obecná, elektrika 220/380 V, predpríprava na vykurovanie tepelným čerpadlom, vykurovanie el. kotlom (podlahove kúrenie v celom dome). Cena na vyžiadanie.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti..... V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č.: - Nikola Janoková

Podobné realitné ponuky

Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci
Predaj Cena v RK
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny rodinný dom s moderným a luxusným vybavením v lokalite Košice – Barca o výmere 1 803,00 m2. Dom ponúka vynikajúci štandard a komfort pre...

Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca / Barčianska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci Cena v RK Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca
Barčianska
predaj