Veľmi pekný dom Košice - Krásna, Na Hore. Moderné bývanie.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

NOVOSTAVBA rodinného domu typ BUNGALOV v novovybudovanej rezidenčnej lokalite Košice - Krásna - Na Hore III

►►► pozrite si VIDEO ◄◄◄

MODERNÝ, priestranný, presvetlený TEHLOVÝ rodinný dom
spĺňa všetky požiadavky komfortného bývania
nádherný výhľad na Slanské vrchy
dokonalé SÚKROMIE
dokončený do vkusného a nadštandardného bývania

4 izbový s možnosťou využitia garáže ako 5. izby
pôdorys v prílohe

úžitková plocha 145 m²
zastavaná plocha: 215 m²
obytná plocha 96 m²
TERASA: 45 m²
súčasťou domu je GARÁŽ (17,40 m²)

kolaudovaný v roku 2017
postavený v roku 2016
ZATEPLENÝ obvodový plášť polystyrénom
podlahové elektrické vykurovanie
KRB v obývacej izbe
2 x kúpeľňa ( k dispozícií vaňa aj sprchovací kút)
francúzske okná v spálni aj obývacej izbe

POZEMOK :
rovinatý, slnečný, upravený vysadený trávnik, nasadené tuje a živý plot. Kompletne upravený, terénne úpravy.
celková výmera: 580 m²
šírka pozemku: 19,5 m
dľžka pozemku: 30 m

REKONŠTRUKCIA:
Okenné výplne plastové, 5 - komorové s izolačným trojsklom, francúzske posuvné okná z obývacej izby a spálne priamo s výstupom na terasu, interiérové dvere a zárubne z masívneho dreva, na chodbe ostáva priestranná vstavaná skriňa vyrobená na mieru, plastové vchodové dvere, sádrové omietky, znížené sadrokartónové stropy, bodové podsvietenie na chodbách. Zateplená podlaha nad položenou plávajúcou podlahou.

Účelné dispozičné riešenie domu : VIĎ pôdorys a VIDEO
Pozostáva : predsieň ( 7,22 m²),obývacia izba spojená s kuchyňou (37 m²) s výstupom na terasu, spálňa ( 15,43 m²), 2 izby 14,16 m²+ 17,26 m²), 2 x kúpeľne s oknom ( 8,41 m² + 6,77 m²), šatník, kumbál (3 m²).

SRDCOM DOMU je presvetlená obývacia izba v ktorej je umiestnený krb, je spojená s kuchyňou v ktorej ostáva kuchynská linka vyrobená na mieru.
Zostáva mikrovlná rúra zn. Gorenje, teplovzdušná rúra zn. Gorenje, indukčná varná doska zn. Elektrolux, umývačka riadu Bosch, digestor.
Ostáva barový pult. Praktická potravinová komora v kuchynskej časti.
Výstup na terasu z obývačky, aj zo spálne.

INŽINIERSKE SIETE: Solárne panely na ohrev teplej vody - teplo zo slnka, až po Váš domov.
Elektrina 230/ 400 V. Zavedený internet od Telekomu. Mestká tlaková kanalizácia, mestký vodovod. Plyn je možné dotiahnuť dodatočne.

BETÓNOVÝ PLOT: je veľmi trvácny a takmer nezničiteľný. Vysoký, pevný, zabezpečujúci dokonalé súkromie.

STRECHA: sedlová, krytina: kvalitná slovenská betónová škridľa Terran, ktorá nenasiakne vodou, jej hladký lesklý povrch je mimoriadne pevný a odolný proti poveternostným podmienkam či machu. 1 komín. Bez pôjdu. Dažďová voda zo strechy je zvedená do šachty.

OBVODOVÝ MATERIÁL: Tehla. Zateplený.
GARÁŽ: momentálne slúži ako odkladací priestor a technická miestnosť. V prípade potreby, by bolo možné úpravách využiť ju ako ďaľšiu obytnú miestnosť.

VÝHODY: máloktorý z domov má rohové umiestnenie pozemku s takým jedinečným výhľadom na voľnú plochu bez zástavby domov. Priestranná TERASA, určená na oddych, relax na záhrade. Bezproblémoví susedia.

PARKOVANIE : má viacero parkovacích možností. Minimálne pre 3 miesta priamo na pozemku, a ďalšie parkovanie je možné pred domom.
Zastávka MHD: cca 5 minút chôdze
Rezidenčná štvrť Krásna - Na Hore - sa nachádza v tichom prostredí mestskej časti Krásna, v blízkosti lesa, na miernom svahu s prekrásnym výhľadom na Slanské vrchy. Juhozápadná orientácia zabezpečuje slnečnosť všetkým pozemkom počas celého dňa. V blízkosti lokality sa nachádzajú turistické a cykloturistické trasy, ktoré ponúkajú možnosti športového vyžitia. Nájdete tu:

KAVIAREŇ: Lavanda café - priestor kde sa konajú výborné spoločenské podujatia, oddýchnete si pri šálke kávy, alebo tu môžete sláviť svoje sviatočné dni...
Baby plávanie: Tieto kurzy sú väčšinou organizované skupinovou formou a tak sa dieťa učí okrem iného aj socializácii.
Plávanie je určené deťom od 6 mesiacov a je vedené hravou a zábavnou formou. Nájdete ich v priestoroch budovy KAVIAREŇ Lavanda café.

šport - súčasťou rezidenčnej štvrti Na Hore je aj športovo - rekreačný areál s detským ihriskom, ktoré bolo dokončené v roku 2011, minigolfom, multifunkčným ihriskom (v zime bude využívané ako klzisko) a tenisovými kurtami.
obchody a služby - súčasťou projektu na Hore sú aj nízkopodlažné polyfunkčné budovy, v ktorých sa budú nachádzať priestory pre obchody a služby ako sú napr. potraviny, lekáreň, ambulancia, pošta, kaderníctvo, kaviareň a pod. v takom rozsahu, aby boli splnené všetky bežné denné potreby každého obyvateľa bez potreby cestovania za týmito službami mimo samotnej lokality.
Školské a predškolské zariadenia môžu navštevovať deti obyvateľov lokality Na Hore priamo v mestskej časti Krásna. Okrem základnej školy s materskou školou sv. Marka Križana sa v Krásnej nachádza aj základná škola na Rehoľnej ulici č. 2 a materská škola na Žiackej ulici č. 18.

Kúpa bytu, alebo domu je dôležitým krokom v živote každého človeka. Nenechajte nič na náhodu a v prípade záujmu o obhliadku, podrobnejších informácií, kontaktujte realitného makléra:
ZDENKA HORVÁTHOVÁ na t.č: , smskou, alebo emailom na

ZARA REALITY: Keď sa sny stávajú realitami...

Podobné realitné ponuky

PREDANÉ-RODINNÝ DOM - NOVOSTAVBA - KRÁSNA - NA HORE
Predaj 129.900,- €
PREDANÉ-RODINNÝ DOM - NOVOSTAVBA - KRÁSNA - NA HORE

CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj rodinný dom v stave hrubej stavby v mestskej časti Košice - Krásna v lokalite Na Hore. na Rulandskej ulici.Dom sa nachádza na pozemku...

Rodinný dom 110 m2 Košice - mestská časť Krásna / Rulandská
7i, RD, pozemok 9,2a, 270m2, novostavba, Košice - Krásna, dvojgaráž
Predaj 420.000,- €
7i, RD, pozemok 9,2a, 270m2, novostavba, Košice - Krásna, dvojgaráž

Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej dôverujete a Lucia Talianová exkluzívne predstavujú:*** novostavba, rodinný dom, Košice- Krásna, Polesná ulica ****** 7 izieb, dvojgaráž, veľká pivnica, 920m2 rovinatý pozemok, altánok +...

Rodinný dom 274.34 m2 Košice - mestská časť Krásna / Polesná
Nízkoenergetický rodinný dom Krásna - Na hore, Pri Teleku
Predaj 417.000,- €
Nízkoenergetický rodinný dom Krásna - Na hore, Pri Teleku

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj samostatne stojaci 5-izbový nízkoenergetický rodinný dom s garážou (energetický certifikát domu A0/A1) na ulici Pri Teleku, v novej zástavbe rodinných domov v mestskej časti Košice-Krásna...

Rodinný dom 193 m2 Košice - mestská časť Krásna / Pri Teleku
Dva byty v jednom dome -na bývanie aj pre firmu, Krásna - Edisonova
Predaj 339.000,- €
Dva byty v jednom dome -na bývanie aj pre firmu, Krásna - Edisonova

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj samostatne stojaci murovaný rodinný dom s dvomi samostatnými bytmi na Edisonovej ulici v Krásnej, na rovinatom pozemku o rozlohe 736 m2, so zastavanou plochou 162...

Rodinný dom 293 m2 Košice - mestská časť Krásna / Edisonova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÉ-RODINNÝ DOM - NOVOSTAVBA - KRÁSNA - NA HORE 129.900,- € Rodinný dom 110 m2 Košice - mestská časť Krásna
Rulandská
predaj
7i, RD, pozemok 9,2a, 270m2, novostavba, Košice - Krásna, dvojgaráž 420.000,- € Rodinný dom 274.34 m2 Košice - mestská časť Krásna
Polesná
predaj
Nízkoenergetický rodinný dom Krásna - Na hore, Pri Teleku 417.000,- € Rodinný dom 193 m2 Košice - mestská časť Krásna
Pri Teleku
predaj
Dva byty v jednom dome -na bývanie aj pre firmu, Krásna - Edisonova 339.000,- € Rodinný dom 293 m2 Košice - mestská časť Krásna
Edisonova
predaj