Na prenájom rodinný dom s polyfunkciou v Trenčíne

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality ponúka na prenájom lukratívny polyfunkčný dom v centre Trenčína postavený na pozemku o rozlohe 917 m2. K domu s pôdorysom 10x18 m prislúcha samostatná dvoj garáž s letnou kuchyňou (8.5 x 10 m) situovaná v zadnej časti pekne udržiavaného zatrávneného pozemku vkusne doplneného okrasnými drevinami. Dom aj záhrada sú slnečné s prevažnou orientáciou obytných priestorov na JZ.

Polyfunkčný dom skolaudovaný v roku 2003 je dvojpodlažný. Prízemie bolo využívané na prevádzku lekárne a poschodie na bývanie v 4 izbovom byte. Každé poschodie má samostatné rozvody, samostatné merače elektrickej energie, vody a plynu.

Úžitková plocha obchodnej jednotky na prízemí je 132 m2. Súčasťou sú obchodné, kancelárske a skladové priestory so samostatným vchodom aj prístupom z ulice s elektrickou bránou pre zásobovanie. Prevádzka je vybavená klimatizáciou.

Byt na poschodí je priestranný (153 m2) a mimoriadne útulný. V prednej časti od ulice sa nachádzajú dve približne rovnaké miestnosti (spálne). Postupujúc do zadnej časti sa v ľavej časti nachádza kúpeľňa, samostatné WC a vchod do bytu so schodiskom. Po pravej strane je umiestnená kuchyňa so samostatnou špajzou a priestranná slnečná obývačka. Na strane od záhrady sa nachádza spálňa. Z oboch miestností sa vchádza na terasu. Obe podlažia sú prepojené priestranným vnútorným schodiskom. Bytová jednotka má samostatný prístup od ulice, súčasťou vstupu do bytu je videovrátnik.

Objekt sa nachádza v tichej jednosmernej uličke s jednosmernou dopravou. Veľkou výhodou je parkovisko pre 3 autá priamo pred domom na vlastnom pozemku. Objekt je chránený alarmsystémom napojeným na políciu. Lokalita poskytuje plnú občiansku vybavenosť, vrátane zdravotných zariadení, zastávok MHD, obchodov, plusom je tesná blízkosť inštitúcií, ako daňový úrad, sociálna poisťovňa, okresný súd, atď..

V cene nájmu nie sú zahrnuté energie.
Majitelia nie sú platcami DPH.

Kontakt na makléra:

Radovan Pavlík
Váš realitný poradca
RADO Reality Group, s.r.o.
M |

Podobné realitné ponuky