Rodinný dom s bazénom na predaj, ul. Frižoliny, Nedešćina, 11 km more

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Zenith Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj, prekrásny rodinný dom s bazénom v obci Nedešćina, na Istrii v Chorvátsku. Jedná sa o novostavbu skolaudovanú v roku 2020, so začiatkom užívania v roku 2021. Kuća respektíve na Istrii hovoria starousadlíci domom, Casa ,stojí na pozemku o rozlohe 532 m2, s celkovou zastavanou plochou 164,5 m2 a z toho bazén je 32 m2.

Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, zádveria kde je hneď aj technická miestnosť, s práčkou a toaletou. Spodná časť pozostáva hlavne z priestrannej obývačky s kuchyňou, jedálňou s výstupmi na terasu a pozemok s bazénom. Na spodnom poschodí sa nachádza spálňa s vlastnou kúpeľňou. Horné poschodie pozostáva z troch samostatných izieb ktorá ma každá vlastnú kúpeľňu s toaletou. Všetky tri izby sú orientované smerom na pozemok s bazénom a dve horné izby majú výstup na priestrannú terasu. Pozemok je rovinatý a na pozemku je postavený bazén z tých najkvalitnejších materiálov, zastrešená terasa s vybudovanou pieckou a grilom. Pozemok je upravený nasadeným trávnikom, okrasnými tujami a jedným 150 ročným olivovníkom.

Rodinný dom sa predáva kompletne a nadštandardne zariadený, kuchynský linka so spotrebičmi vyrobená v Nemecku, všetky vstavané skrine, postele, nočné stolíky, zárubne, dvere sú vyrobené na mieru podľa požiadaviek majiteľov. Celý dom je kompletne klimatizovaný s predprípravou na kúrenie (stačí domontovať radiátory v prípade záujmu o celoročné bývanie). Zábradlie na schodisku je vyrobené domácim umeleckým kováčom.

Casa sa prenajíma momentálne cez agentúru a týždenný obrat je 2.200,-€ (z toho 12% si berie agentúra) - cena prenájmu platí pri mesiacoch júl a august. Máj, jún a september sa prenajíma za 1.200,- na týždeň a obsadenosť bola 60% okrem septembra. Mimo sezóny je cena dohodou s agentúrou. Lokalita je mimoriadne vyhľadávaná milovníkmi kľudu a hlavne športových nadšencov. Cyklistika je mimoriadne obľúbená v okolí, nakoľko sa Istria podobá skôr na Talianske Toskánsko s množstvom novovybudovaných, rekonštruovaných ciest do vrchu s gýčovým výhľadom na more a okolie.

Lokalita poskytuje absolútne kompletnú občiansku vybavenosť s množstvom možností na kúpanie alebo turistiku v Chorvátskom Národnom parku Učka. Zároveň sa nachádzaj v blízkosti medzinárodné letisko Pula.

Cena za uvedený rodinný dom so zariadením je 350.000,-/€. Uvedená cena rodinného domu je kompletná v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Poplatky ako % z kúpy nehnuteľnosti podľa platnej legislatívy si hradí kupujúci.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt , email:

Text a niektorá fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright



Podobné realitné ponuky