Komfortná vila s bazénom, 414 m2, ul. Diamantová

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte komfortný a zároveň útulný domov pre Vás a Vašu rodinu? Prípadne túžite spojiť Vaše bývanie s podnikaním? Chcete bývať na dosah od centra mesta, ale pritom chcete tráviť Váš čas na príjemnom a tichom mieste? Máme pre Vás riešenie.

Exkluzívne ponúkame na predaj komfortnú a luxusnú rodinnú vilu, ktorá sa nachádza v pokojnom a tichom prostredí, v lokalite Košice Západ, na Diamantovej ulici, v bezprostrednej blízkosti centra mesta. Táto vila svojou veľkosťou uspokojí aj viac člennú rodinu a svojim komfortom aj najnáročnejších klientov. Dvojpodlažná rodinná vila má celkovú rozlohu 414 m2, prízemie vily tvorí oddychová zóna, ktorej súčasťou je bazén, dve sauny, vstupná miestnosť, oddychová miestnosť, samostatná kuchyňa, viacero toaliet, šatní, sprchy a technické miestnosti. Na druhom podlaží sa nachádza veľká hala prepojená s kuchyňou, s krbom, galériou a panoramatickými oknami, štyri samostatné spálne, sklad a dve kúpeľne, pričom v jednej sa nachádza veľká masážna vaňa a sprchovací kút, v druhej sprchovací kút a toaleta.
Pozrite si video prehliadku vily skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:

Rodinná vila bola zrekonštruovaná v roku 2004, časť horného podlažia s galériou a strecha vily boli opäť rekonštruované v roku 2017, vila je postavená z tehál, zateplená polystyrénom, strechu pokrýva asfaltový šindeľ, okná sú plastové päť komorové. Vila je napojená na všetky inžinierske siete, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom, pričom sa jedná z časti o podlahové kúrenie a z časti o kúrenie prostredníctvom radiátorov.

Kuchyne sú vybavené komplet vstavanými spotrebičmi, nachádzajú sa tu šatníky, vstavané skrine a množstvo odkladacieho priestoru, miestnosti na druhom podlaží majú vonkajšie žalúzie. Bazén je kompozit zo živice a skleného vlákna, má dĺžku 12 metrov, protiprúd, postupne sa zvažuje a je tu možnosť jeho napojenia na tepelné čerpadlo, sauny sú obe značky Klafs.

Na rovinatom oplotenom pozemku v rozlohe 1021 m2 sa nachádza veľká terasa s vonkajšou vírivkou, ktorá je napojená na samostatný plynový kotol, parkovisko pre šesť áut, automaticky otvárateľná brána, a veľká záhrada s rôznymi zákutiami, ktorá poskytuje dostatočné súkromie a pokoj.

Táto rodinná vila je vhodná pre náročných klientov, ktorí si potrpia na komfort a súkromie a zároveň chcú bývať na dosah od centra mesta v absolútnej blízkosti občianskej vybavenosti. Zároveň je tu možnosť využitia časti vily, resp. celej vily na podnikateľské účely, vila má obrovský potenciál, je ideálna napríklad na prepojenie Vášho podnikania s Vašim bývaním.

V mestskej časti Košice Západ sa nachádzajú materské, základné a stredné školy, rôzne obchody a služby, reštaurácie, kaviarne a taktiež množstvo zastávok MHD.

Ak Vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Západ

PREDANÝ- Rod. dom v projekte 3DOM, ul. Plzeňská, 173 m2
Predaj Cena v RK
PREDANÝ- Rod. dom v projekte 3DOM, ul. Plzeňská, 173 m2

Hľadáte rodinný dom v krásnom tichom prostredí obklopenom prírodou, ale zároveň na dosah od centra mesta? Miesto, ktoré Vám poskytne pokoj a súkromie, ale zároveň sa nachádza priamo v meste...

Rodinný dom 169 m2 Košice - mestská časť Západ / Plzeňská
Útulný rodinný dom v širšom centre -ulica Blatná
Predaj 250.000,- €
Útulný rodinný dom v širšom centre -ulica Blatná

Úžitková plocha cca 140 m2- Nízke prevádzkové náklady- Vynikajúca občianska vybavenosť- 4 x spálňaTop Real Košice ponúka útulný 6 izbový samostatne stojaci domček v širšom centre mesta v bezprostrednej blízkosti...

Rodinný dom 130 m2 Košice - mestská časť Západ / Blatná
PREDANÉ EXKLUZÍVNE - rodinný dom v Košiciach, MČ Západ, ul. Púchovská
Predaj 339.000,- €
PREDANÉ EXKLUZÍVNE - rodinný dom v Košiciach, MČ Západ, ul. Púchovská

PREDANÉHľadáte bývanie s ľahkou dostupnosťou do centra mesta? Exkluzívne Vám ponúkame na PREDAJ rodinný dom (5-izbový) s garážou v MČ Košice - Západ, ulica Púchovská. Dom je s virtuálnou prehliadkou...

Rodinný dom 199.53 m2 Košice - mestská časť Západ / Púchovská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÝ- Rod. dom v projekte 3DOM, ul. Plzeňská, 173 m2 Cena v RK Rodinný dom 169 m2 Košice - mestská časť Západ
Plzeňská
predaj
Útulný rodinný dom v širšom centre -ulica Blatná 250.000,- € Rodinný dom 130 m2 Košice - mestská časť Západ
Blatná
predaj
PREDANÉ EXKLUZÍVNE - rodinný dom v Košiciach, MČ Západ, ul. Púchovská 339.000,- € Rodinný dom 199.53 m2 Košice - mestská časť Západ
Púchovská
predaj