Vymením RD vo Vajnoroch za byt v Ružinove alebo Bratislave l. KJ934

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária A3 REAL INVEST CONSULTING s.r.o vymení alebo predá rodinný dom vo Vajnoroch.
V prípade výmeny majiteľ má záujem o 2-izbový byt v Bratislave l. alebo v Bratislave -Ružinov + doplatok podľa dohody.
RD má 3 nadzemné a 1 podzemné podlažie.
Podzemné podlažie tvorí garáž s plechovou bránou , slovenská izba a kotolňa s WC a so sprchovým kútom. V slovenskej izbe ktorá je tradične zariadená vo vidieckom štýle je umiestnený krb a východ do záhrady.
1.Nadzemné podlažie. Do domu vstupujeme mramorovým schodiskom do chodby . Cez chodbu sa dostaneme do haly. Z haly sa dostaneme do veľkej obývacej izby , kuchyne , cez dvere do záhrady a na schodisko vedúce do pivnice aj na 2.nadzemné podlažie. V kuchyni je pôvodná linka na mieru robená v zachovalom stave na podlahe je linoleum. V hale je na podlahe biely mramor. V obývacej izbe je mramorový interiérový krb a drevené parkety na podlahe.
2. nadzemné podlažie . Dreveným schodiskom sa dostaneme na 2.nadzemné podlažie k, ktoré tvoria 2 obývacie izby, samostatné WC a kúpeľňa. V jednej izbe sú na mieru robené drevené skrine na podlahe je koberec. Druhá izba má na podlahe koberec a je zariadená ako obývačka. V kúpeľni je vaňa, dve umývadla a bidet (materiál- keramický obklad) . Vo WC s umývadlom je použitý keramický obklad.
.3. nadzemné podlažie tvoria opäť 2 spálne , lódžia, hala a kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Schodiskom sa môžeme dostať do neobývaného podkrovia. V kúpeľni je umývadlo, sprchový kút a WC ((materiál- keramický obklad).
RD je tehlový so šikmou strechou. Fasáda je brizolit. Okná dvojité drevené.
RD je umiestnený v strede 529 m2 pozemku . Pozemok je udržiavaná záhrada s ihličnatými stromami a trávnikom. V pravom rohu záhrady je vytvorené miesto na posedenie s vonkajším krbom. Pozemok je oploteným dreveným plotom. Stromy oddeľujú pozemok od susedov a vytvárajú súkromie.
RD bol postavený v 1988 roku je vo veľmi dobrom udržiavanom stave. RD môže slúžiť aj pre 2 rodiny.
Pozemok s domom sa nachádza na tichej ulici v centre obce Vajnory v blízkosti MHD. Má výborné napojenie na diaľničný obchvat.
RD je kúpou voľný.

Podobné realitné ponuky

Rodinný dom s vidieckym charakterom, BA- Vajnory
Predaj 390.000,- €
Rodinný dom s vidieckym charakterom, BA- Vajnory

Ponúkame na predaj rodinný dom vidieckeho charakteru, ktorý sa nachádza na Roľníckej ul. vo Vajnoroch. Dom je situovaný na pozemku s tzv. "spoločným dvorom" kde 3 domy za sebou zdieľajú...

Rodinný dom 158 m2 Bratislava - Vajnory / Roľnícka
NA PREDAJ! RODINNÝ DOM V DVOJDOME, BRATISLAVA-VAJNORY
Predaj 269.900,- €
NA PREDAJ! RODINNÝ DOM V DVOJDOME, BRATISLAVA-VAJNORY

Realitná kancelária RELCOM Vám v zastúpení Heleny Lukačinovej ponúka na predaj starší dvojpodlažný rodinný dom s pozemkom o výmere 481m2. Dom sa nachádza v pokojnej lokalite Bratislavy. Ul. Pod Válkom...

Rodinný dom 185 m2 Bratislava - Vajnory / Pod Válkom
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava - VAJNORY, 481 m2
Predaj 269.900,- €
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava - VAJNORY, 481 m2

TUreality ponúka na predaj 3-izbový podpivničený rodinný dom so samostatnou garážou v Bratislave, mestskej časti Vajnory.Rodinný dom sú súčasťou dvojdomu.Celková rozloha pozemku je 481 m2.VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: +...

Rodinný dom 481 m2 Bratislava - Vajnory
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rodinný dom s vidieckym charakterom, BA- Vajnory 390.000,- € Rodinný dom 158 m2 Bratislava - Vajnory
Roľnícka
predaj
NA PREDAJ! RODINNÝ DOM V DVOJDOME, BRATISLAVA-VAJNORY 269.900,- € Rodinný dom 185 m2 Bratislava - Vajnory
Pod Válkom
predaj
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava - VAJNORY, 481 m2 269.900,- € Rodinný dom 481 m2 Bratislava - Vajnory predaj