Predaj domu vhodného pre sídlo firmy nad Popradskou, Košice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitné centrum KING REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom za výhodnú cenu na atraktívnom mieste v tichom príjemnom prostredí na ulici Československého odboja v Košiciach.
• 2 podlažný RD s čiastočným podpivničením
• zastavanou plochou 164,9 m2, úžitkovou plocha 260,7 m2
• pozemok 841 m2
• všetky IS : plyn, voda, kanál, elektrika

Prvé poschodie má priestrannú halu (resp. 2 izby) spojenú s kuchyňou barovým pultom, wc, kúpelňu, spálňu, šatník a dvojgaráž(vykurovaná, s IS).
Prízemie má taktiež priestrannú halu spojenú s kuchyňou barovým pultom, tri izby, dve kúpeľne a tri šatníky.
Podpivičená časť je 27 m2, kde nájdete priestor vhodný na bývanie alebo posilňovňu alebo relaxačnú miestnosť, samozrejme na skladovanie.
Dom môže byť užívaný aj ako dvojgeneračný, pretože obidve poschodia majú samostatné sociálne zariadenia aj vstup a reguláciu kúrenia. Taktiež sa dá prerobiť dvojgaráž, / ktorá má viac ako 30 m2 / prerobiť na ďalšiu obytnú miestnosť, pretože parkovanie je možné aj pred ňou.

Na prízemí je otvorený krb s komínom na drevo, v súčasnosti upravený alternatívne na kúrenie bioetanolom ako bezkomínový ekologický variant. Alternatíva kúrenia drevom je možná za 10 minút.

Dom je situovaný na kaskádovite upravenom pozemku s vonkajším krbom, uzavretým altánkom a jakuzzi.
Oddelenie kaskády je realizované mohutným kamenným oporným múrom.

Kúrenie je zabezpečená plynovým kondenzačnám kotlom Buderus, Prízemie domu je čiastočne vykurované podlahovým kúrením a radiátormi.
Všetky ostatné obytné miestnosti majú rádiatory / aj dvojgaráž /. Do domu je privedené aj 380 V, pre varné platne sporákov a jakuzzi.

V roku 2015 a 2016 prebehla vonkajšia rekonštrukcia domu, ktorá zahrňovala nové vonkajšie omietky,nový murovaný plot, novú automatickú drevebú bránu, nove vonkajšie dlažby, položenie trávnika v spodnej časti, uzavretý altánok, obloženie jakuzzi kameňom a rekonštrukciu vonkajšieho krbu. V roku 2013 bola vymenená strešná krytina - kanadský šindel na celom dome.

Poloha domu je vynikajúca, pretože aj keď je v zastavanej oblasti rodinných domov, má svoje zákutia, ktoré sú úplne súkromné.
Cesta okolo domu je len slepá ulica pre prístup do ostatných rodinných domov.
V blízkosti domu / cca 200 m / je borovicový lesík, ktorý je obľúbeným miestom bežcov, cyklistov a psíčkarov.
V blízkom okolí sú všetky základné body občianskej vybavenosti - materské a základné školy, poliklinika obchody / Lidl cca. 500 m, Potraviny cca 300m /, Kaufland, Optima atď. 400m od domu sú tenisové kurty.

Náklady mesačne na celý dom 320 eur.

Cena 369 000 eur

Kontaktná osoba:
Peter HALUŠŤOK

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice I