Exkluzívne, Rodinný dom, prenájom, Alstrova, Rača

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka na prenájom 2-izbový rodinný dom na Alstrovej ulici v Bratislave, mestská časť Rača. Celková rozloha rodinného domu predstavuje 120 m2. Rodinný dom je útulne zariadený a pripravený na okamžité bývanie. Parkovanie je možné v okolí domu. V letných mesiacoch je možné posedenie vonku v predzáhradke.

Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s obývacou izbou, toalety a kúpeľne na prízemí domu a dvoch samostatných izieb na poschodí. V dome sa nachádza aj práčovňa. Byt sa prenajíma kompletne zariadený: práčka, kuchynská linka , dvojplatnička, chladnička s mrazničkou, sedacia súprava, jedálenský stôl, skriňa, TV, komody a štyri samostatné postele.

Okolie bytového domu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádza zástavka MHD. V okolí sa nachádza škola, potraviny, kúpalisko, banka. kaviareň, reštaurácia.

Dom je vhodný aj pre študentov.

Cena za prenájom bytu je 700,- €/mesiac vrátane energií, TV a internetu.

Zodpovedný maklér: Andreas Puškár, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenit-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky

Prenájom rodinného domu v tichej lokalite v Rači s krásnou záhradou
Prenájom 2.500,- €/mes.
Prenájom rodinného domu v tichej lokalite v Rači s krásnou záhradou

PRENÁJOM VEĽKORYSÉHO RODINNÉHO DOMU, VHODNÉHO PRE VEĽKÚ RODINU, PRÍPADNE NA PODNIKANIE. PRIESTRANNÝ SUTERÉN 140 M2, S VÝCHODOM DO ZÁHRADY A PRÍSTUPOM NA ULICU.Ponúkame na prenájom krásny rodinný dom so...

Rodinný dom 540 m2 Bratislava - Rača
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom rodinného domu v tichej lokalite v Rači s krásnou záhradou 2.500,- €/mes. Rodinný dom 540 m2 Bratislava - Rača prenájom