Elegantný byt pre rodinu v Boroch

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na prenájom elegantný štvor-izbový byt v projekte Bory - časť Promenáda od 1.4.2023. Byt je pripravený na príjemné rodinné bývanie a jeho čisté dizajnové línie podčiarkujú moderný a elegantný štýl celého projektu.
Dispozícia bytu je praktická, tri spálne sú nepriechodné a spoločný denný priestor je obývacia izba s otvorenou dispozíciou kuchyne a výstupom na balkón so západnou orientáciou. Byt je slnečný a svetlý. Je zariadený a poskytuje dostatok úložných priestorov v každej spálni, aj vo vstupnej chodbe. Disponuje komorou priamo v byte a je v nej umiestnená práčka. Svoj privátny priestor si nájomca môže zútulniť a dotvoriť vďaka voľbe neutrálnych tónov základného nábytku. Kuchyňa je vybavená všetkými základnými spotrebičmi. K bytu je ponúknutá aj pivnica a dve státia - jedno interiérové v suteréne domu a druhé exteriérové.
Projekt BORY časť Promenáda bol skolaudovaný v roku 2021. Ponúka príjemné bývanie v novovytvorenej časti mesta blízko obchodného centra Bory a modernej novej nemocnice s poliklinikou Bory. V areáli sa nachádzajú detské ihriská, v pešej dostupnosti sú obchody a služby a ďalšie občianske vybavenie. Z Borov je rýchle dopravné napojenie do mesta a na diaľnice autom, ako aj MHD. Energetický certifikát budovy je A1.
Cena prenájmu je 1.250 EUR, z toho 1000 EUR za byt, 50 EUR za státie a 200 EUR sú energie.

#followtheriversfindyourhome

Podobné realitné ponuky