SNOVÁ INVESTÍCIA | TOWNHOUSE V MIAMI, FL | ČISTÝ VÝNOS 6-11% ROČNE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

VÍTAJTE V MAGICKOM MESTE, MIAMI NA FLORIDE!

„Rob skutočne, čo robiť chceš, aby si nemusel robiť, čo nechceš.“ — Americké príslovie

Miami pláže, tak ako z filmu či skvelý americký život? Toto všetko môžete už teraz zažiť sami na vlastnú kožu alebo aspoň vlastniť jednu Miami investíciu, ktorú takisto môžete užívať aj na svoje účely!

Vlastniť dom na Miami, užívať si dovolenku na pláži a popritom si zabezpečiť pravidelný stabilný príjem? To je už dnes REALITA!

Predstavujeme Vám fungujúci investičný projekt so širokým portfóliom nehnuteľností po celej USA.

POPIS A DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI:
Rezidenčný mestský rodinný dom typu "Townhouse" ponúka 107,4 m2 a dve plnohodnotné podlažia v exkluzívnej a vyhľadávanej lokalite Miami, Florida - Costa Brava (Doral), ktorá sa nachádza priamo v centre mesta a len 37 minút od slávnej pláže Miami Beach.

Kondomínium Costa Brava je milé a tiché susedstvo, ktoré bolo vo výstavbe od roku 1999 do 2001 so stredne veľkými rodinnými domami, ktoré sú i cenovo prístupné.

1. PODLAŽIE:
Vstupná hala s hosťovskou kúpeľňou
Priestranná obývacia izba spojená so zariadenou kuchyňou a s prístupom na krytú terasu
Práčovňa so sušičkou a veľkokapacitnou práčkou

2. PODLAŽIE:
Chodba oddeľujúca spálne
Samostatná spálňa 1 s vlastnou kúpeľňou (vaňa)
Samostatná "master" spálňa 2 so vstavaným šatníkom, s vlastnou kúpeľňou (masážna vaňa s mramorovým obkladom a rímska vaňa)


Rodinný dom je z nadštandardných materiálov a môžete tu nájsť keramickú podlahu alebo luxusné koberce, kompletne zariadenú kuchyňu so skrinkami z prírodného dreva, žulovú pracovnú dosku a nerezové spotrebiče.

Celý dom je ovládaný bezpečnostným systémom Home Automation with Nexia™ Home Intelligence, pomocou ktorého regulujete osvetlenie, termostat a kamery.

V BODOCH:
v dome je klimatízacia, sušička, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnná rúra, varič, grill, rúra, práčka, kúrenie, šatníková miestnosť, káblová televízia, balkón, terasa, súkromné parkovisko.

CENA:
Rodinný dom sa predáva za cenu 292.990,- $ (USD), podľa aktuálneho prevodu mien t.j. EUR 259.846,-.

Podľa aktuálnej ponuky v danom komplexe rodinných domov sa pohybuje cena troj- a štvorizbového domu medzi 335.000,- $ až 429.000,- $ (USD).

Vďaka našej celosvetovej spolupráce dokážete ušetriť až 42.010,- $ (USD) z aktuálnej trhovej ceny.

Mesačné náklady na správu rodinného domu sa prierme pohybujú okolo 176,- až 218,- $ (USD).

VYBAVENIE DOMOVÉHO KONDOMÍNIA:
V tesnej blízkosti sa nachádzajú bary, fitnes centrá, uzavretá komunita, práčovňa, hrací kútik, reštaurácie, obchody, tenis, klubovňa, záhrada, vírivka, školy, bazén, sauna, kúpele, wi-fi.

DÔVODY "PREČO" INVESTOVAŤ S ADRID REAL s.r.o.
Sme zmluvným partnerom vlastníka nehnuteľností.
Celým procesom kúpy a správy nehnuteľnosti Vás budú sprevádzať odborníci na nehnuteľnosti v USA, nepotrebujete hovoriť cudzím jazykom, ani ovládať miestne zákony, MY VÁS PREVEDIEME CELÝM PROCESOM A VŠETKO VYSVETLÍME.
Miestni partneri (property managers), za Vás vyriešia všetky záležitosti v oblasti operatívy a administratívy a vyhľadajú nájomcov do nehnuteľností, aby bol zabezpečený plynulý nájom.
Ponúakame už prenajaté nehnuteľnosti s cenami nižšími v porovnaní s trhovou cenou, aj o -30%.
Kupujúci je jediným vlastníkom nehnuteľnosti.
Náklady pre správcovskú spoločnosť, daň z nehnuteľnosti a eventuálne náklady kondomínia alebo poistenie sú už zahrnuté v kalkulácii čistého zisku investície, nečakajú Vás žiadne skryté poplatky.
Ponúkame luxusné nehnuteľnosti v najvychytenejších amerických turistických destináciách s možnosťou ich využitia ako dovolenkové domy pre určité obdobie v roku a zvyšnú časť roka ich prenajímať.

POPIS LOKALITY:
Magické mesto Miami, je druhé najväčšie mesto v juhovýchodnej časti Floridy a druhé najväčšie v celom štáte. Celková rozloha mesta je 143,1 km2, avšak z toho 50,7 km2 je iba vodná plocha, preto je aj Miami jedno z najhustejšie zaľudnených miest v USA.
Ako významné mesto je jediné, ktoré hraničí s dvoma národnými parkami - Národný park Everglades a Národný park Biscayne.

Miami má tropické monzúnové podnebie s horúcimi a vlhkými letami a krátkymi, teplými a značne suchšími zimami. Ide o druhé najvlhkejšie mesto v Spojených štátoch.

KONTAKT A PORADENSTVO:
Ak Vás zaujala naša aktuálna ponuka, chcete sa dozvedieť viac o zahraničných investíciách v USA alebo si s nami dohodnúť termín stretnutia, je Vám s radosťou k dispozícii naša kolegyňa a špecialistka na investície v nehnuteľnostiach Martina Miklenčičová.

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spolocnosti ADRID REAL s.r.o.

Podobné realitné ponuky