PRENÁJOM, dvojgarsónka, Závodná, Podunajské Biskupice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom dvojgarsónku na Závodnej ulici v Bratislave, mestská časť Podunajské Biskupice. Byt sa nachádza na 9. pochodí v 9 poschodovom obytnom dome s dvomi výťahmi a jeho výmera predstavuje 36 m2.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, toalety, kuchyne, obývacej izby so vstupom na francúzsky balkón a spálne. Byt sa prenajíma kompletne zariadený a je klimatizovaný. Kuchyňa disponuje všetkým potrebným vybavením: chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, digestor, mikrovlná rúra, kávovar a jedálenský pult. Obývacia izba je vybavená koženou pohovkou, konferenčným stolíkom, TV skrinkou a TV prijímačom. V kúpeľni sa nachádza klasická vaňa. V spálni je veľká vstavaná skriňa so zabudovanými dvomi trezorovými skrinkami, postele sú s kvalitným vysokým 7-zónovým matracom a s úložným priestorom. V prechodnej časti bytu je ďalšia vstavaná skriňa so zabudovanou práčkou.


V blízkom okolí je kompletná občianska vybavenosť - obchody, škola, škôlka, služby, MHD, Kaufland, zdravotné stredisko.

Mesačný nájom predstavuje 500 €/mes. vrátane energií.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Richard Agh, kontakt: ,email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams.

Podobné realitné ponuky