REZERVE/BA/VRAKUŇA - zariadená 2garsónka po kompletnej rekonštrukcii/

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkame na predaj príjemnú prerobenú dvojgarsónku s loggiou v dobrej lokalite s výhľadom na Vrakúnske námestie. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a je plne zariadený. Byt sa predáva zariadený s novým nábytkom, kuchynskou linkou so spotrebičmi. Zariadenie aj spotrebiče sú v cene.

DISPOZÍCIA
Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej sa dostávame do obývacej izby spojenej s kuchyňou, z chodby sa ďalej dostaneme do samostatnej kúpeľne, ďalej samostatné WC, súčasťou bytu je samostatná spáľňa z ktorej sa dostaneme na loggiu.
Výmera: Byt: 41,81m2 + 4m2 loggia + pivnica
Byt sa nachádza na 4. poschodí.

LOKALITA, PARKOVANIE
Byt je orientovaný do Vrakúnskeho námestia, je príjemne presvetlený. V pešej dostupnosti od bytového domu je kompletná občianska vybavenosť, škola, potraviny, pošta, lekáreň, kaviarne, reštaurácie a pod.Parkovanie je bezplatne pred bytovým domom.

NAŠE SLUŽBY
Naša spoločnosť Domy pre ľudí ponúka kompletné služby spojené s predajom nehnuteľnosti. A to kvalitné právne služby - naše zmluvy sú autorizované a poistené pre prípad spôsobenej škody u advokáta. V prípade záujmu o financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom hypo Vám zabezpečíme hypoporadenstvo u našich špecialistov. Ak sa rozhodnete financovať hypotéku prostredníctvom nás, uhradíme za Vás znalecký posudok, návrh na vklad záložného práva a návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Zabezpečujeme a sprocesujeme kompletný realitný servis - sme s Vami od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energii.

Podobné realitné ponuky - Dvojgarsónka, Bratislava - Vrakuňa