Rezervované - 2G na Majerníkovej ulici s vnútorným park. státim

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme dvojgarzónku na Majerníkovej ulici, ktorá sa nachádza na 3. poschodí v bytovom dome, postavenom v roku 2006. Jej celková plocha je 51,3m2 z toho terasa je 10,65m2.
Dispozícia: z menšej chodby s vešiakovou zostavou sa vchádza do všetkých miestností - WC s kúpeľňou, spálne a obývacej izby s kuchynským kútom. Z obývačky je východ na priestrannú terasu, ktorá ponúka možnosť na rannú kávičku alebo iné posedenie. Byt je kompletne zariadený, predáva sa tak, ako je zobrazený na fotografiách. V suteréne bytového domu je vnútorné parkovacie státie, ktoré patrí k bytu. Byt je vhodný ako investičný ( k daľšiemu prenájmu ), alebo ako štartovací byt pre jednu až dve osoby.

Nízke náklady: do 120 EUR/mes.

Cena za byt: 118 000,- EUR
Cena za parkovacie státie: 15 000,- EUR

Tel : ,


Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode )
Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta

Podobné realitné ponuky