2-garsónka, PRIAMO PRI OC CENTRAL, BA II. Nivy, Dohnányho

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/EC

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom ZARIADENÚ 2-garsónku lokalite Bratislava II. NIVY na ulici Dohnányho, priamo pri OC Central. Byt má celkovú výmeru 43 m2 a nachádza sa na zvýšenom prízemí v 3-poschodovom TEHLOVOM bytovom dome. Byt je orientovaný na západ (izba), východ (kuchyňa).
Dispozične byt pozostáva z chodby, z veľkej svetlej izby, priestrannej kuchyne, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatného WC.

STAV BYTU:
V byte sú vymenené rozvody elektriny a izba je NOVO VYMAĽOVANÁ, plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, inak v zachovalom stave. Vchodové dvere sú bezpečnostné. Z materiálov je na podlahách plávajúca podlaha a dlažba. V kúpeľni je sprchovací kút, umývadlo a práčka. Kuchyňa je zariadená chladničkou s mrazničkou, plynovým sporákom, stolovaním pre 2 osoby. Izba je vybavená obývačkovým nábytkom, dvoma váľandami a pohovkou. (Pri fotení boli použité dekorácie realitnej kancelárie).
Byt je k dispozícii od 1.2.2023 na dlhodobý prenájom a vhodný pre maximálne 2 osoby (pár) nefajčiarov bez domácich zvierat.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačný nájom vo výške 500,- EUR vrátane energií a UPC internetu, vratná kaucia vo výške jednomesačného nájmu 500,- EUR (kaucia bude vrátená po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 300,- EUR.

LOKALITA:
VYHĽADÁVANÁ lokalita NIVY poskytuje obyvateľom POKOJNÉ BÝVANIE s výhodami života V CENTRE MESTA. V okolí bytu je KOMPLETNÁ PERFEKTNÁ občianska vybavenosť - OC CENTRAL je vzdialené 3 minúty peši, obľúbená reštaurácia TIROLSKÁ IZBA 300 m, najlepšie trhovisko MILETIČOVA 7 minút chôdzou, kaviarne, čajovne, reštaurácie, pivárne, banky, pošta, obchody, divadlá, fitness a jóga centrum. Jednou z najväčších výhod je okrem pešej dostupnosti do centra mesta aj vynikajúce spojenie MHD do všetkých mestských častí.

/ 2-GARSÓNKA / TEHLOVÝ DOM / PRENÁJOM / ZARIADENÝ / BRATISLAVA II. RUŽINOV / NIVY / DOHNÁNYHO / ŠIRŠIE CENTRUM / TRNAVSKÉ MÝTO /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky