Ponúkame na predaj dvojgarsónku na Budyšínskej ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj krásnu a útulnú dvojgarsónku na Budyšínskej ulici v Novom meste, len pár minút od centra Bratislavy.

Byt má výmeru 41 m2+ 9m2 pivnica. K bytu prislúcha veľká priestranná pivnica.Byt nachádza 1/4 poschodí tehlového domu. Dom má 4 poschodia plus povalu. Je bez výťahu.

Dispozícia bytu :

Byt pozostáva z chodby, z ktorej sú samostatné vstupy do kúpeľne s toaletou, kuchyne prepojenej s obývacou časťou, z ktorej je vstup do spálne.Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Kúrenie má samostatné - plynový kotol (kúrenie aj teplá voda). Dvere do bytu sú bezpečnostné, vnútri v byte sú vymenené dvere len na kúpeľni, z obývacej časti do spálne sú pôvodné dvere. V spálni je položená plávajúca podlaha. V chodbe a v kuchyni spojenej s obývacou časťou je nová podlaha,( protišmyková, vinylová.) Vymenené boli všetky rozvody vody a elektriky. Okná sú nové - vymenené za plastové, vnútorná strana okien imituje drevo, vonkajšia je biela. Na oknách v obývačke a v spálni sú vnútorné žalúzie - obe okná sú opatrené sieťkou (v spálni je možnosť otvárania sieťky). V kúpeľni sú dve malé okná - sklo typu drevená kôra, rovnako sú opatrené sieťkou. V kuchyni zostáva drevená kuchynská linka, s varnou elektrickou doskou a elektrickou rúrou. V obývačke môže zostať novému vlastníkovi sedacia súprava, spálňa disponuje vstavanou skriňou roll-door, ktorá je pozdĺž celej izby.

Výhodou bytu sú nízke mesačné náklady.

Lokalita predurčuje tento byt byť i vhodnou investičnou príležitosťou. K bytovému domu patrí vnútorný dvor, kde si môžete odparkovať auto.

Popis lokality:
Byt je situovaný v obľúbenom Novom Meste, pri Tehelnom poli neďaleko Trnavského mýta. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza komplexná občianska vybavenosť: škôlka, základné školy, stredné školy, Poliklinika Tehelná, pošta, PNS stánok, reštaurácie, kaviarne, obchodíky, Lidl, MHD vrátane električky,detske ihrisko,zimný štadíon , OC Polus OC centrál.

Cena 122000 Eur,k cene sa pripočíta provízia pre RK info a obhliadky na tel.č.

Poskytujeme kompletný právny a hypotekárny servis- vypracovanie právnych zmlúv ,Rezervačná zmluva, Zmluva o budúcej zmluve, Kúpna zmluva, Návrh na vklad, Preberací protokol, notárske poplatky, katastrálne správne poplatky.

Podobné realitné ponuky