1,5. izb. byt - AMURSKÁ ul., sídl. NAD JAZEROM, OV rekonštrukcia, 42m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

1,5- izbový byt na ul. AMURSKÁ - NAD JAZEROM v osobnom vlastníctve. Byt má rozlohu 42m2. Byt sa nachádza v zateplenom a kompletne zrekonštruovanom panelovom bytovom dome s novými výťahmi. K bytu patrí pivnica a kumbál pred vstupom do bytu. V byte bola vykonaná rekonštrukcia - vymenené plastové okná, zachovalé bytové jadro, staršia ale zachovalá kuchynská linka, plávajúce podlahy v izbe, v kuchyni aj na chodbe pvc-linoleum,  staršie vchodové dvere. V okolí bytového domu je veľké verejné parkovanie a výborná občianska vybavenosť (školy, škôlky, obchody, zastávky mhd, veľa zelene...).

Ak Vás tento byt oslovil volajte na číslo , ak nie zdieľajte medzi známymi možno je to ten ich.

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:
https://lpreality.sk

Rozmýšľate nad výstavbou rodinného domu? Zabezpečíme Vám kompletný servis a výstavbu rodinného domu na kľúč. Vyberte si zo širokej ponuky projektov. Ak ste si náhodou z ponuky nevybrali, nevadí postavíme Vám dom podľa Vašich predstáv. Viac na:
https://lpreality.sk/rodinne-domy/

Vážení klienti, cena nehnuteľnosti je uvedená už vrátane provízie, ktorá zahŕňa: - Kompletné realitné a právne poradenstvo súvisiace s postupom pri predaji, - Preverenie nehnuteľnosti, - Dohľad a zodpovednosť za celý priebeh od podpisu zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy až po prevod vlastníckych práv z predávajúcich na kupujúcich, - Právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou: Vypracovanie zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy, návrh na vklad prevodu vlastníckych práv, - Notárske poplatky za overovanie podpisov, - Katastrálne poplatky potrebné na prevod vlastníckych práv, - Výber katastrálnej na právne účely, - Sprostredkovanie súdno-znaleckého posudku, - Preberací protokol a odovzdávanie nehnuteľnosti, prepis u dodávateľov energií a pod. Tešíme sa na spoluprácu. V rámci našich služieb Vám veľmi radi pomôžeme s vybavením hypotekárneho úveru za pre Vás výhodných podmienok a zostaviť ho k Vašej úplnej spokojnosti za dosiahnutím čo najnižších možných úrokových sadzieb.

Podobné realitné ponuky - Dvojgarsónka, Košice - Nad Jazerom